Damesolbriller

Her finder du vores udvalg af lækre damesolbriller. Vi fører både tidsløse modeller og modeller, som er superhotte lige nu. Find lige præcis den solbrille, som passer til dig. Du får altid optimal beskyttelse, for alle vores damesolbriller har fuld UV-beskyttelse og polaroide linser.

-41%
199,00 kr
338,00 kr
Du sparer: 139,00 kr
-43%
169,00 kr
298,00 kr
Du sparer: 129,00 kr
-43%
169,00 kr
298,00 kr
Du sparer: 129,00 kr
-25%
89,00 kr
119,00 kr
Du sparer: 30,00 kr
-43%
169,00 kr
298,00 kr
Du sparer: 129,00 kr
-17%
99,00 kr
119,00 kr
Du sparer: 20,00 kr

Solbriller dame

Her finder du vores store udvalg af solbriller dame modeller. Vi fører et bredt sortiment af solbriller dame modeller i forskellige stile, så der er noget til enhver smag. Alle vores modeller er polariserede, hvilket vil sige, at linserne effektivt fjerner refleksioner og genskin, højner kontrasten og giver dine øjne ro når du er ude og nyde solen eller kører i bil. Vi har både almindelige solbriller dame modeller inden for blandt andet Wayfarer, Clubmaster / Retro, Sportssolbriller og Pilot / Aviator. Samtidig fører vi også forskellige løsninger af solbriller til dig, som i forvejen bruger briller. For eksempel har vi clip-on solbriller, som er lige til at klemme på dine egne briller og kan vippes op i panden. Vi har også fit-over solbriller, som sættes uden på dine egne briller og beskytter dine øjne mod sollys fra alle retninger. Så uanset om du er på udkig efter en flot, moderne solbrille eller du eftersøger en praktisk løsning til for eksempel bilkørsel, så finder du det her!

Solbriller til kvinder

Vi fører solbriller til modebevidste kvinder i alle aldre. Vi har både de evigt populære Wayfarer solbriller til kvinder, som hvert år scorer højt på bestsellerlisten, men også de meget moderne Clubmaster solbriller til kvinder, som lige nu er superhotte og som passer til langt de fleste ansigter. Vi sørger for at skifte vores sortiment ud løbende, så du her hos BilligBrillen altid er sikker på at få en brille, som følger med tidens trend. Samtidig er alle vores solbriller polariserede, hvilket vil sige, at de fjerner refleksioner og genskin langt mere effektivt end almindelige solbriller. Så du får ikke bare en flot kvalitetssolbrille til en rigtig god pris – du er også sikker på at få den optimale beskyttelse til dine øjne, når du er ude at nyde solen. Hvis du vil vide mere om hvilken solbrille, der passer bedst til dig, så kan du prøve vores guide Hvilke briller passer til dig ansigt? Her finder du råd og vejledning til at finde ud af hvilken ansigtsform du har, og gode forslag til hvilke solbriller, der passer til lige netop dit ansigt.

Polaroid solbriller dame

Leder du efter polaroid solbriller dame modeller? Ønsker du ikke at betale i dyre domme for en god kvalitets solbrille, som effektivt blokerer sollyset og giver dine øjne ro og fuld UV-beskyttelse? Så er du kommet til det rette sted. Alle vores solbriller (også fit-over og clip-on modeller) er nemlig med polaroide linser og fuld UV-beskyttelse, hvilket vil sige at de blokerer for refleksioner og genskin i blanke overflader (som for eksempel regnvåde veje eller skarpe glimt af sollys, som spejler sig på vandet, når du er på stranden). Samtidig frasorterer de alt den usynlige ultraviolette stråling i sollyset, som kan irritere dine øjne. Polaroid solbriller kostede før i tiden en mindre formue, men her hos BilligBrillen har vi samlet et rigtig godt og varieret sortiment af polaroid solbriller dame modeller, som du ikke behøver at købe dig fattig for at få fingrene i. Bestil et par i dag og oplev forskellen!

Hvilke briller passer til dit ansigt?

Er du i tvivl om hvilken type briller, der passer bedst til dig? Så har vi lavet en lille guide som hjælper dig til at finde ud af hvilke modeller, som gør sig godt til netop din ansigtsform.

Prøv vores guide

BilligBrillen.dk

Sdr Alle 63

9760 Vrå

Danmark

CVR 34 83 37 37

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev