Fit-over solbriller

Se vores udvalg af fit over solbriller her og find den model, som passer bedst dig til. Alle vores fit over solbriller har polaroide linser og fuld UV-beskyttelse. Til dig, som bruger briller.

I tvivl om størrelsen? Se vores guide: Find din brillestørrelse.

 

-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr

 

Vi har også

 

Fit over solbriller i høj kvalitet

Her får du et godt udvalg af fit over solbriller i høj kvalitet. Vi vil gerne hjælpe brillebrugere, som ofte mangler en solbrille, men som ikke ønsker at bruge en mindre formue på et par solbriller med styrke fra optikeren. Der findes nemlig en bedre og meget billigere løsning. Vores fit over solbriller er beregnet til at tage uden på dine egne briller. Det er hurtigt og nemt, og de kan lige så hurtigt tages af igen. Faktisk føles de bare som at have et par almindelige solbriller på. Alle vores fit over solbriller har polaroide linser, så du får alle de samme fordele, som hører til en god solbrille. Polaroide linser fjerner nemlig effektivt genskin og skarpe refleksioner, som ofte generer mange, især når de kører bil eller færdes nær vand, som ved sejlads eller fiskeri. Og så har fit over solbriller den ekstra fordel, at de også skærmer af for lys, der kommer nedefra. Især lystfiskere kan drage stor nytte af dette, da de slipper for de skarpe glimt fra vandoverfladen.

Fit over solbriller til briller

Leder du efter fit over solbriller til briller? Så er du kommet til det rette sted. Vi fører et bredt udvalg af fit over solbriller til dig, som i forvejen bruger briller, men ikke ønsker at bruge i dyre domme på solbriller med styrke. Med et par smarte fit over solbriller til briller kan du beholde dine egne briller på og blot tage fit over solbrillen uden på. Det er supernemt og praktisk, og fit over solbrillens stel er samtidig udført i let plast, hvilket gør, at den ikke er meget tungere end en helt almindelig solbrille, og den vil derfor ikke virke tung at have på. Faktisk risikerer du helt at glemme, at den sidder på næsen! Fit over solbriller til briller kan anvendes til kørsel i bil og er især praktisk ved lavthængende sol, for eksempel om morgenen på vej på arbejde, eller når solen står ind fra siden. Fit over solbrillerne lukker nemlig også af for lysindfald fra siderne – hvilket ikke altid er tilfældet med en almindelig solbrille.

Solbriller over briller

Du har måske hørt om solbriller, der sættes over briller. De bliver normalt kaldt fit over solbriller eller suncover solbriller. Kært barn har mange navne. Uanset navnet, så finder du dem her hos os. Vi har et bredt udvalg af solbriller over briller, og vi fører dem i både dag- og natmodeller, så du kan være beskyttet hele døgnet. Hvis du kører meget i bil, eller hvis du er meget generet af lavthængende sol, refleksioner i regnvåde veje og lignende, og hvis du i forvejen bruger briller, så behøver du ikke investere i et par nye, dyre solbriller med styrke fra din optiker – du kan bare købe et par fit over solbriller her hos BilligBrillen – de passer til dig, uanset hvad din styrke er. For de sættes nemlig bare på over dine egne briller, og de er lige til at tage af igen og lade ligge i bilen, så du altid ved, hvor du har dem. Nemmere bliver det vist ikke – og det bliver heller ikke billigere end her hos os!

 

Fit over solbriller over briller