Blue light aften briller

Her finder du vores udvalg af blue light briller til aftenbrug. Alle vores modeller har gule linser, som blokerer for op mod 75 % af det usynlige blå lys, der udsendes af dine skærme og beskytter derfor dine øjne mod uhensigtsmæssig stråling. Vi anbefaler at bruge blue light aften briller efter mørkets frembrud.

 

-33%
199,00 kr
299,00 kr
Du sparer: 100,00 kr
-33%
199,00 kr
299,00 kr
Du sparer: 100,00 kr

 

Vi har også

 

Sådan køber du blue blocker briller til aftenbrug

Vores blue light aftenbriller – som af nogen kaldes blue blocker briller – yder fuld beskyttelse mod blue light fra skærme, hvad end det er mobil, tablet, tv eller computer. Stort set alle moderne skærme med LED-lys udsender nemlig store mængder af det usynlige blå lys, som også findes i sollys. Det er ikke gavnligt at få for meget af dette, især ikke efter solnedgang. Så hvis du har hang til at bruge mobilen eller computeren meget om aftenen, eller hvis du måske sidder oppe længe foran computeren, så kan det virkelig anbefales at prøve et par af vores blue blocker briller. Da de blokerer for hele spektret af usynligt blue light, bør du ikke bruge dem hele dagen, da en vis mængde af det blå lys er gavnligt for os. Men efter solnedgang kan det være en rigtig god ide at begrænse det blå lys, som du udsætter dine øjne for.

Hvis du er interesseret i at læse mere om hvordan det blå lys påvirker nervesystemet og udskillelsen af hormonet melatonin, har vi skrevet en dyberegående artikel lige her, som du måske vil finde interessant.

 

Søvnbriller til voksne, unge og børn - køb dem her