Cykelbriller

Her finder du vores sortiment af cykelbriller til både ham og hende. Modellerne er alle nøje udvalgte og har høj kvalitet. De er desuden polariserede, så du undgår blænding og beskytter dine øjne.

 

-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-35%
129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
-35%
129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
-50%
99,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 100,00 kr
-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr

 

Vi har også

 

Cykelsolbriller med polaroid

Vores cykelsolbriller har alle polaroid linser og lyder fuld UV-beskyttelse. De polaroide linser frasorterer effektivt genskin og refleksioner, så du ikke risikerer at blive blændet, når du cykler på vejene. Vi forstår hvor vigtigt det er med klart og sikkert udsyn, når man sidder i sadlen og suser af sted over asfalten. Faktorer som lavthængende sol, genskin fra vinduer eller vandpytter er ikke bare generende, men kan være direkte farlige. Derfor anbefaler vi altid, at du køber cykelbriller med polaroid linser, som er særligt fremstillet til at frasortere netop den slags refleksioner. Derfor yder cykelbriller med polaroid linser dig langt højere sikkerhed og giver dig bedre udsyn, når du cykler i trafikken eller på landevejen. Også i skoven kan der opstå blænding fra vandpytter, søer eller glimt af sollys gennem træerne. Prøv derfor et par af vores supergode cykelsolbriller og oplev selv hvor lidt du vil blive blændet.

Cykelbriller dame og herre modeller

Vi fører både cykelbriller dame og herre modeller. Vi er opmærksomme på hvor populært cykling er blevet de senere år. Flere og flere vælger cyklen, ikke bare som transportmiddel til arbejde eller skole, men også for motionens skyld. Og det er ikke tilfældigt. Cykling er en af de bedste motionsformer, og den passer godt til både kvinder og mænd i alle aldre. Hvis du er seriøs omkring din cykling og ønsker at køre sikkert uden blænding, anbefaler vi derfor at du prøver et par af vores cykelbriller. Kvaliteten på vores cykelbriller er helt i top – vi udvælger nemlig kun de bedste og flotteste modeller. Du får altså et par cykelbriller, som vil holde dig længe og yde dig optimal effekt, når du er ude på vejene og give den gas. Prøv et par cykelbriller i dag og oplev selv forskellen!

Billige cykelbriller i høj kvalitet

Selvom vi fører Danmarks allermest billige cykelbriller lige her hos BilligBrillen, så betyder det bestemt ikke, at kvaliteten også er billig. Vi startede nemlig webshoppen her med målet om at tilbyde blandt andet billige cykelbriller i supergod kvalitet. Vi vidste nemlig, at det var muligt for os at finde producenter, som fremstiller virkelig gode og holdbare cykelbriller, samtidig med at kvaliteten er virkelig høj. Ved at lave særlige aftaler med dem og bestille store partier ad gange, har vi sikret os usædvanligt billige cykelbriller. Og fordi vi ikke har nogle fordyrende mellemled, ryger den lave pris direkte videre til dig, når du køber billige cykelbriller her hos os. Prøv selv et par af vores billige cykelbriller og oplev at pris og kvalitet godt kan gå hånd i hånd – også selvom du ønsker cykelbriller med polaroide linser, for det har alle vores cykelbriller nemlig.

De bedste cykelbriller

Her finder du de bedste cykelbriller på det danske marked – det tør vi faktisk godt garantere. Bare fordi vores cykelbriller ikke er af de dyre mærker eller koster flere tusinde kroner, får du stadig virkelig meget for pengene. Alle vores cykelbriller er nemlig nøje udvalgt på grund af deres høje kvalitet og gode effekt og pasform. De er udført i slidstærkt plast og gummi, som vil holde dig længe. De har alle polaroide linser, så du er sikker på optimal effekt når det kommer til at undgå blænding fra refleksioner og lavthængende sol – vi ved nemlig hvor vigtigt det er at føle sig sikker når man cykler på vejene. Og så er de også udført i et virkelig lækkert og strømlinet design som passer godt til alle ansigter og sikrer en super pasform. De er meget lette og sidder godt til ansigtet uden at klemme. Det betyder altså, at de ikke bare falder af hvis det blæser. Derimod beskytter de dine øjne godt mod vind. Prøv de bedste cykelbriller her fra BilligBrillen i dag og oplev selv forskellen!

 

Køb cykelbriller i høj kvalitet