Polariserede natkørebriller

Her finder du vores store udvalg af briller til natkørsel. Hvad end du kan bruge et almindeligt par natkørebriller, eller du bruger briller i forvejen, og leder efter en løsning, som kan sættes oven på dine egne briller, så har vi det lige her. Alle vores natkørebriller har polaroide linser og fuld UV-beskyttelse.

 

-13%
129,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 20,00 kr
-13%
129,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 20,00 kr
-13%
129,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 20,00 kr
-20%
119,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 30,00 kr
-35%
129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-13%
129,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 20,00 kr
-13%
129,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 20,00 kr
-13%
129,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 20,00 kr
-60%
199,00 kr
499,00 kr
Du sparer: 300,00 kr

 

Vi har også

 

Polariserede briller til natkørsel

Alle vores natbriller er polariserede. Her hos BilligBrillen fører vi nemlig kun polariserede briller til natkørsel, da vi ved, hvor godt polariserede linser i natbriller virker. Polariserede linser kaldes også polaroide og fungerer rigtig godt til at fjerne genskin og refleksioner når du bruger natbriller, især fra blanke eller våde overflader. Det kan være vandpytter eller regnvåd og frossen asfalt. Du kender måske problemet, som mange oplever, når de kører bil om natten uden briller til natkørsel, nemlig at de bliver blændet af modkørende bilister – især når det regner og vejen er våd. Problemet skyldes ofte det skarpe genskin, som reflekteres af de blanke overflader på asfalten. Og det er her et par polariserede briller til natkørsel virker rigtig godt til at fjerne de generende og blændende genskin. Der er også mange, som oplever, at briller til natkørsel virker til at dæmpe det skarpe lys fra modkørende billygter, så det føles mindre blændende, når det rammer øjnene. Samtidig er vores briller til natkørsel med polariserede linser med til at fremme kontrasten, hvilket giver dine øjne ro. Flere og flere bruger natbriller når de kører, og mange har et par natbriller liggende i bilen til når solen går ned. Prøv et par natbriller og mærk forskellen. Vores natbriller vil hjælpe dig til at føle tryghed i trafikken om natten.

Gule briller til natkørsel

Vores gule briller til natkørsel har polariserede linser, som forhindrer, at du bliver blændet af modkørende og bliver generet af refleksioner fra vandpytter eller andre blanke overflader. De virker også rigtig godt til kørsel tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Her på de danske breddegrader oplever vi jo mange mørke timer i døgnet når det er vinterhalvår, og flere og flere bruger gule briller til natkørsel fordi de døjer med at blive blændet af modkørende eller fordi de slet og ret føler sig natteblinde. Også i tåget eller diset vejr kan vores briller til natkørsel hjælpe. Den gule farve er med til at højne kontrasten og udligne lysindfaldet, så skyggerne bliver en anelse lysere og lyset bliver dæmpet. Selvom mange bruger de gule briller til natkørsel når de kører i bil, kan de også sagtens bruges til forskellige udendørs aktiviteter ved lyssvage forhold, for eksempel golf i overskyet vejr, fiskeri ved daggry eller orienteringsløb om natten. Vores briller til natkørsel egner sig faktisk også godt til at finde rav på stranden, takket være deres UV-filter. Selvom de populært bliver kaldt natbriller, kan de sagtens bruges om aftenen også, eller tidligt om morgenen.

Natbriller til bil

Vi fører et stort udvalg af natbriller til bil, som du finder lige her på siden. Flere og flere døjer med natteblindhed eller føler sig generet af lyset fra modkørende og genskin i vandpytter. Derfor har vi samlet et sortiment af natbriller til bil som alle er polariserede. Det vil sige at linserne er virkelig gode til at mindske genskin og refleksioner, samtidig med at de skærper kontrasten og giver dine øjne mere ro. Vi har natbriller til bil både til brillebrugere og til dig, som ikke bruger briller. Vores fit-overs og clip-ons er beregnet til brillebrugere. Vores fit-overs natbriller tages simpelthen på over dine egne briller, mens clip-ons er beregnet til at klemme fast på dine egne briller. Derefter kan de nemt vippes op i panden, hvis du ikke længere skal bruge dem. Ellers er vores briller til natkørsel nemme at afmontere igen og kan ligesom natbriller fit-overs sagtens opbevares i bilen, så du altid ved, hvor du har dem. Vi har også mange gode pakketilbud, hvor du både får et par natbriller til bil og et par tilsvarende almindelige solbriller med polariserede linser. På den måde har du både briller til dag og briller til natkørsel.

 

Køb natkørebriller med gule polaroid linser