Den bedste måde at bære briller, når du ikke bruger dem

Hvad end vi taler solbriller, skærmbriller eller læsebriller, så er fællesnævneren, at du næppe har dem på hele tiden. Nu og da vil du sikkert have brug for at tage dem af. Men måske er du ikke lige et sted hvor du kan lægge dem fra dig.

Så hvad er den bedste måde at bære dine briller, når du altså ikke lige har dem på næsen? I lommen? I tasken? I en brillesnor? Vi går igennem nogle forskellige muligheder og kårer vores favorit.

 

Hvad er den bedste måde at bære dine briller på, når du ikke bruger dem? I hånden? I tasken? I lommen?

 

Putte dem i lommen

Dette er ikke altid en god ide. Du risikerer at ridse glassene eller knække stellet. Hvis du har dem i baglommen, kan du komme til at sætte dig på dem. Hvis vi taler inderlommen er der væsentlig mindre risiko for at beskadige brillen, men det forudsætter jo, at du har en inderlomme.

 

Putte dem i tasken

Den metode kan vi ikke anbefale. Bunden af en taske kan nemt ridse dine briller, og brillerne knækker nemt, hvis du har andre, hårde ting i tasken. Et par briller er også nemme at glemme i en taske.

 

Sætte dem op i håret

Hvis du har læst vores artikel om hvordan du bedst pudser dine briller og forhindrer at de bliver snavsede, kan du sikkert huske, at vi ikke anbefaler at sætte dine briller op i håret. De bliver nemlig meget nemt fedtede på indersiden, hvor de er i kontakt med håret.

 

Det er generelt ikke en god ide at sætte dine briller op i håret - de bliver nemt fedtede.

 

Dreje dem om i nakken

Her gælder det samme som at sætte brillen op i håret: Undgå at gøre det. Glassene bliver fedtede på indersiden, hvor de rører ved håret.

 

Hænge dem i skjorteflippen

Den her er metode er lidt tvetydig. Den kan nemlig godt fungere. Hvis du altså har den rigtige skjorte på. Men hvis din udskæring er for høj eller for lav, fungerer det ikke rigtig. Og metoden udgør også en vis risiko for at brillen falder ud, hvis du for eksempel bukker dig ned.

 

Gå med dem i hånden

Super upraktisk, især hvis du skal bruge hænderne til noget andet. Du risikerer også nemt at røre ved glassene og derved afsætte fedtede aftryk.

 

Bruge etui

Bestemt en af de bedre løsninger. Man kan få etuier i flere forskellige typer. Vi har både hardcase og filt-etuier. Hardcase har den fordel, at de er meget modstandsdygtige og kan tåle at blive tabt eller pakket ned i tung bagage uden du behøver frygte, at dine briller kommer noget til. Filt-etuier er blødere og har den fordel, at de kan passe i en lomme. Mange synes også, de er flotte at se på, og kan derfor bruges som en accessory.

 

Brillesnor er efter vores mening en af de absolut bedste måder at bære dine briller på, når du ikke bruger dem.

 

Bruge brillesnor

En brillesnor har så mange fordele. Du ved altid, hvor brillerne er: lige ved hånden. Du taber dem ikke, hvis du bukker dig eller det blæser kraftigt. Du behøver ikke pille snoren af, når du tager brillerne på igen. Du bemærker dårligt, at den er der. En brillesnor tyverisikrer også din brille, for det kræver en virkelig dygtig lommetyv at få løftet en brillesnor over dit hoved uden du bemærker det. Og til sidst er en brillesnor utrolig billig. Du kan faktisk få én for kun 10 kroner her hos BilligBrillen!

 

Vores favorit:

Brillesnoren er den klare vinder, stærkt forfulgt af et etui, hvad end du er til hardcase eller filt. En brillesnor har simpelthen så mange fordele, at de andre metoder ikke kan følge med. En brillesnor er lige ved hånden. En brillesnor er praktisk. Den er billig. Den klæder alle typer og passer til alle briller. En brillesnor er endda god til når du skal ud at rejse, for eksempel når du skal flyve. Med en brillesnor behøver du nemlig ikke pakke din brille væk, men kan have den med dig hele tiden. På den måde er du sikker på, din brille ikke bliver beskadiget eller væk.

Hvis du ikke har prøvet en brillesnor endnu, anbefaler vi dig klart at bestille én med, når du køber dine næste briller her hos BilligBrillen.

 


Brillesnor til kun 10 kr
Køb her →


Lækre filt etuier
Se udvalg →