Gaming briller

Her finder du vores udvalg af gaming briller. Alle vores gamerbriller blokerer effektivt for det usynlige blå lys, som udsendes af din computer eller dit tv og beskytter derfor dine øjne mod uhensigtsmæssig stråling.

 

-33%
199,00 kr
299,00 kr
Du sparer: 100,00 kr
-33%
199,00 kr
299,00 kr
Du sparer: 100,00 kr

 

Vi har også

 

Her finder du de bedste briller til gaming

Leder du efter briller til gaming? Så har du fundet dem her. Vi har et af Danmarks største og bedste udvalg af fede og flotte briller til gaming lige her hos BilligBrillen.dk. Alle vores gamer briller har et særligt blue light filter, som frasorterer de usynlige blå stråler, der udsendes af din computerskærm. Hvis du udsætter dine øjne for for meget af dette blå lys - uden at beskytte dine øjne med et par gaming briller - så vil du næsten helt sikkert begynde at opleve besvær med at sove, hovedpine, koncentrationsbesvær eller sviende øjne. Nogle oplever også overdreven træthed eller endda vægtproblemer som følge af at være udsat for meget blåt lys på daglig basis. På længere sigt kan for meget blåt lys i dine øjne endda forringe din synskvalitet. Undgå alt dette med et par gaming briller her fra BilligBrillen.dk, så er du sikret et sundt og godt syn hele livet.

Ikke helt overbevist om effekten af blue light blocking? Vi anbefaler at du læser artiklen her, før du køber.

Sådan køber du gaming briller uden styrke

Vi fører gaming briller uden styrke lige her på siden, fordi vi ved hvor stor efterspørgsel, der er på netop gaming briller uden styrke. Computerspil er populære som aldrig før. Både online, alene eller til LAN-parties. Folk samles overalt i landet og gamer hele natten igennem. Her vil det især være genialt med et par gaming briller uden styrke. For gamer briller virker nemlig ved at de blokerer for det usynlige blå lys, som udsendes af din computerskærm. Selvom det usynlige blå lys i sig selv egentlig ikke er skadeligt - det findes for eksempel også i sollys - så er for meget af det ikke gavnligt for dig eller dine øjne. Og slet ikke, når du får det om natten, hvor det ikke forekommer naturligt for dit system at blive bombarderet med usynligt blåt lys. Det sender nemlig forvirrende signaler til din hjerne, som ikke kan finde ud af om den skal producere hormonet melatonin, som er beregnet til at gøre dig træt. Hvis udskillelsen af dette hormon undertrykkes på grund af kunstige mængder af blå lys, ja, så er det forklaringen på, at du ikke føler dig træt, selv når klokken er mange og solen for længst er gået ned. Derfor er gaming briller en virkelig god ide, når du spiller computer efter solnedgang.

Er du interesseret i at læse mere om hvordan det blå lys påvirker nervesystemet og udskillelsen af melatonin? Så har vi skrevet en dyberegående artikel lige her.

Vi har Danmarks bedste billige gamerbriller

Gaming er blevet mere end en hobby - det er nærmest en livsstil! Mange gamer hver eneste dag. Og vi forstår godt, hvor fedt det er. Men vi forstår også, at det er vigtigt at passe på sine øjne, hvis de skal holde sig sunde og skarpe i mange år frem. Derfor kan vi kun anbefale, at du bruger gaming briller, når du spiller computer. Vores gamer briller fungerer ved at de frasorterer det usynlige blå lys som din computerskærm udsender og sørger for, at det ikke når ind på din nethinde. Derved undgår du irriterende gener som hovedpine, spændinger omkring øjnene eller endda søvnbesvær. Men på sigt sikrer du dig også, at dit syn ikke bliver dårligt, fordi du med et par gamerbriller vælger at skære det usynlige blå lys væk og dermed skåner dine øjne for den unødvendige belastning, som de ellers ville være blevet udsat for. Prøv et par gamerbriller i dag hvis du allerede har oplevet nogle af disse symptomer, og oplev selv hvor stor forskellen kan være!

Mærker du kraftige forstyrrelser i din søvnrytme på grund af for meget skærmtid inden sengetid? Så kan du også have gavn af et par søvnbriller. Læs om hvordan de virker lige her.

 

Gaming briller til voksne, unge og børn - køb dem her