Gaming briller

Her finder du vores udvalg af gaming briller. Vi har dem både med og uden styrke. Alle vores gamerbriller blokerer effektivt for det usynlige blå lys, som udsendes af din computer eller dit tv og beskytter derfor dine øjne mod uhensigtsmæssig stråling.

-30%
119,00 kr
169,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-20%
119,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 30,00 kr
-20%
119,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 30,00 kr
-34%
99,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 50,00 kr

Vi har også:

 

Briller til gaming

Leder du efter briller til gaming? Så har du fundet dem her. Vi har et af Danmarks største og bedste udvalg af fede og flotte briller til gaming lige her hos BilligBrillen.dk. Alle vores briller til gaming har et særligt blue light filter, som frasorterer de usynlige blå stråler, der udsendes af din computerskærm. Hvis du udsætter dine øjne for for meget af dette blå lys - uden at beskytte dine øjne med et par gaming briller - så vil du næsten helt sikkert begynde at opleve besvær med at sove, hovedpine, koncentrationsbesvær eller sviende øjne. Nogle oplever også overdreven træthed eller endda vægtproblemer som følge af at være udsat for meget blåt lys på daglig basis. På længere sigt kan for meget blåt lys i dine øjne endda forringe din synskvalitet. Undgå alt dette med et par gaming briller her fra BilligBrillen.dk, så er du sikret et sundt og godt syn hele livet.

Briller til computer

Vi har briller til computer til enhver smag. Vi har dem både med metal- og plast stel. Og i mange forskellige flotte designs, som alle er supermoderne. Hvis du mangler et par billige men virkelig gode briller til computer, så er du kommet til det rigtige sted. BilligBrillen.dk er en 100 % danskdrevet webshop, som årligt sælger massevis af briller til computer og gaming briller til danskerne. Hvis du skulle have spørgsmål omkring vores gaming briller, er du altid velkommen til at kontakte os. Og hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb, har du naturligvis fuld returret. Vi vil dog vove at påstå at du bliver så glad for et par gaming briller her fra vores udvalg, at du ikke vil ønske at bytte dem igen. Vi oplever nemlig at langt, langt de fleste af vores kunder er supertilfredse med deres briller til computer, som de har købt her på vores webshop. Prøv selv et par i dag og mærk forskellen - du vil ikke fortryde.

Gaming briller med styrke

Vi fører gaming briller med styrke lige her på siden, fordi vi ved hvor stor efterspørgsel, der er på netop gaming briller med styrke. Computerspil er populære som aldrig før. Både online, alene eller til LAN-parties. Folk samles overalt i landet og gamer hele natten igennem. Her vil det især være genialt med et par gaming briller med styrke. For gaming briller virker nemlig ved at de blokerer for det usynlige blå lys, som udsendes af din computerskærm. Selvom det usynlige blå lys i sig selv egentlig ikke er skadeligt - det findes for eksempel også i sollys - så er for meget af det ikke gavnligt for dig eller dine øjne. Og slet ikke, når du får det om natten, hvor det ikke forekommer naturligt for dit system at blive bombarderet med usynligt blåt lys. Det sender nemlig forvirrende signaler til din hjerne, som ikke kan finde ud af om den skal producere hormonet melatonin, som er beregnet til at gøre dig træt. Derfor er gaming briller en virkelig god ide, når du spiller computer efter solnedgang. Og hvis du har brug for gaming briller med styrke, har vi dem også her.

Gaming briller

Gaming er blevet mere end en hobby - det er nærmest en livsstil! Mange gamer hver eneste dag. Og vi forstår godt, hvor fedt det er. Men vi forstår også, at det er vigtigt at passe på sine øjne, hvis de skal holde sig sunde og skarpe i mange år frem. Derfor kan vi kun anbefale, at du bruger gaming briller, når du spiller computer. Vores gaming briller fungerer ved at de frasorterer det usynlige blå lys som din computerskærm udsender og sørger for, at det ikke når ind på din nethinde. Derved undgår du irriterende gener som hovedpine, spændinger omkring øjnene eller endda søvnbesvær. Men på sigt sikrer du dig også, at dit syn ikke bliver dårligt, fordi du med et par gaming briller vælger at skære det usynlige blå lys væk og dermed skåner dine øjne for den unødvendige belastning, som de ellers ville være blevet udsat for. Prøv et par gaming briller i dag hvis du allerede har oplevet nogle af disse symptomer, og oplev selv hvor stor forskellen kan være!

 

Gaming briller til voksne, unge og børn - køb dem her