Løbebriller

Her finder du vores sortiment af løbebriller til både ham og hende. Modellerne er alle nøje udvalgte og har høj kvalitet. De er desuden polariserede, så du undgår blænding og beskytter dine øjne.

 

-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-35%
129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
-35%
129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
-50%
99,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 100,00 kr
-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr

 

Vi har også

 

Løbesolbriller i super kvalitet

Vi fører løbesolbriller i høj kvalitet til dig som løber udendørs og er seriøs omkring din løbetræning. Vores løbesolbriller har alle fuld UV-beskyttelse og polaroide linser. De blokerer altså for 100% af UV-strålingen fra sollyset, som ellers ville ramme dine øjne. Samtidig gør de polaroide linser i vores løbesolbriller at du effektivt undgår blænding, selv ved lavthængende sol. Med et par af vores løbesolbriller er du altså sikker på ikke at blive generet af solens stråler, mens du får fuld beskyttelse af dine øjne. Derfor kan du fokusere fuldstændig på din træning og ikke opleve gener som sviende øjne, blænding eller hovedpine fra at knibe øjnene sammen. Hvis du endnu ikke har oplevet effekten af vores løbesolbriller med polaroid linser, bør du ikke snyde dig selv for det. De vil helt klart tage din løbetræning til det næste niveau og vil hurtigt blive en uundværlig del af din løbetur.

Solbriller til løb

Leder du efter solbriller til løb? Så har du fundet dem her. Vi mener faktisk, at vi har Danmarks bedste solbriller til løb lige her. Modellerne er nøje udvalgte til seriøse løbere. Alle vores solbriller til løb har ud over deres polaroide linser også en forrygende pasform, som gør at de passer godt til alle ansigter. Både mænd og kvinder kan altså bruge vores solbriller til løb og nyde godt af det strømlinede design, som lægger sig perfekt på næsen. De lukker af for generende vind, så dine øjne ikke løber i vand, dog uden at lukke så tæt at de dugger. Vores solbriller til løb er fremstillet i meget let og slidstærkt plast, som er tilpast fleksibelt. Den skridsikre gummi på stængerne gør at løbesolbrillerne bliver siddende præcis hvor de skal, uden at glide ned eller hoppe. Vores løbesolbriller kommer i flere forskellige farver, både på stellet og linserne, så du helt sikkert kan finde et par, der passer til netop dit temperament.

Polaroid solbriller løb

Vores polaroid solbriller løb har ud over perfekt pasform og virkelig slidstærk kvalitet også polaroide linser. Måske har du allerede erfaring med løbesolbriller med polaroid linser. Men hvis du ikke har prøvet løbesolbriller med polaroid før, så har du klart en oplevelse til gode. Flere og flere får øjnene op for den optimale effekt, som polaroide løbesolbriller giver. Polaroide linser fungerer på den måde, at det lys, som kommer ind, bliver sorteret i henholdvis vandrette og lodrette bølger. De vandrette bølger er dem, der oftest generer øjnene og forårsager problemer som blænding, blandt andet fra refleksioner. Fordi løbesolbriller med polaroid linser frasorterer og blokerer for dette lys, undgår du netop denne blænding. Samtidig går der meget lidt lys til spilde, hvilket gør at du stadig sagtens kan se. Fordi det blændende skær bliver blokeret, får du til gengæld et bedre udsyn med skarpere kontrast og bedre evne til at opfange ting i bevægelse. 

Løbesolbriller dame og herre modeller

Vores løbesolbriller dame og herre modeller er alle i superhøj kvalitet. De passer til alle ansigter og både mænd og kvinder i alle aldre. Du er sikker på at få et par løbesolbriller som passer perfekt til dig og som du vil få rigtig meget glæde af. Vi forstår hvor vigtig løb er for dig og derfor skal du have de bedste løbesolbriller vi overhovedet kan tilbyde. Ikke nok med at alle vores løbesolbriller har polaroide linser og fuld UV-beskyttelse, så er de også holdbare og virkelig lækre at have på. Du får altså både optimal effekt og høj kvalitet i et lækkert design. Desuden har vi holdt priserne så lave som overhovedet muligt. Vi mener nemlig, at løb er en menneskeret og at alle bør have råd til et par gode og flotte løbesolbriller. Derfor sørger vi for at tilbyde løbesolbriller til Danmarks bedste priser lige her.

 

Stort udvalg af billige løbebriller i god kvalitet