Fit-over natkørebriller

Her på siden finder du vores udvalg af fit-over natkørebriller. Alle modeller er med gule, polaroide linser specielt egnet til natkørsel. Stellene er yderst holdbare, og findes i mange forskellige størrelser, så du kan finde netop den model, som passer til dine briller. Fuld UV-beskyttelse.

 

 

Vi har også

 

Derfor skal du bruge fit-over natkørebriller

Får du anstrengte øjne, ømme muskler i ansigtet eller hovedpine, når du kører bil efter mørkets frembrud? Har du svært ved at se vejen på grund af blænding fra lys og lygter i trafikken. Er du generet af genskin fra våde og reflekterende overflader? Så kan du med fordel bruge en natkørebrille fra Billigbrillen! 

Vi fører fit-over natbriller til dem, som bruger briller i forvejen. Alle vores natkørebriller har gule, polaroide linser. Denne kombination er uundværlig, når vi snakker om kørebriller til kørsel om aften og natten. Den gule linse fordeler lysets indfald, og du behøver derfor ikke at knibe øjnene sammen for at kunne se. Samtidig mindsker den polaroide linse genskinnet fra våde og reflekterende overflader. Brillen er derfor utroligt aldig og kan bruges i alt slags vejr.

Alle vores gule fit-over natbriller er rummelige, og kan passe over de fleste slags briller, uanset om du vælger en flad eller kasse model. Hvis du vælger en flad model, vil det se ud som om, at du blot bærer en almindelig natkørebrille. Du kan også vælge en kasse model, som er meget rummelige. De små linser i siden sørger for, at der kommer tilstrækkeligt med lys ind i brillerummet, og dit syn bliver derfor ikke generet af at bære den ekstra brille. Uanset hvilken type gul fit-over natbrille du vælger, kan du være sikker på at få en brille i god kvalitet.

Vi fører mange forskellige størrelser, så du kan finde netop den model, som passer bedst til dig og din nuværende brille. Mål blot din brilles bredde og højde og find en fit-over natbrille, som har de samme eller større mål. Du kan se alle produkternes mål ved at klikke på fanebladet: Mål.

Selvom en fit-over natbrille måske ser stor ud, er vores modeller utroligt lette i vægt. Du vil knap nok mærke, at du bærer en ekstra brille. Skønt modellen er betegnet som en fit-over natbrille, kan den med fordel også bruges om dagen. De gule glas højner nemlig kontrasten og er derfor særdeles godt egnet til kørsel i tåget, diset og overskyet vejr. Du kan derfor med fordel altid have din fit-over natbrille liggende i bilen på alle tider af døgnet.

Alle vores fit-over natkørebriller er af høj kvalitet, men til lave priser! Vi mener nemlig at alle skal have råd til briller af god kvalitet, som ikke kun er behagelige for synet, men som også øger dit velvære og din trafiksikkerhed!

Polariserede fit-over briller til natkørsel

Du kender det måske? Du kører på motorvejen efter mørkets frembrud i regnvejr. Du har svært ved at se de hvide striber for regnen. Du føler du bliver blændet af lyset, som reflekteres i vandet på vejen, og op i dit synsfelt. Lygterne fra de andre bilister, reflekteres i vandet på ruden, og gør det svært at se. Det er netop af denne årsag, at vi her ved BilligBrillen kun sælger natkørebriller med polaroide linser!

Vi mener nemlig at fit-over briller til natkørsel SKAL bestå af en kombination mellem en gul og en polaroid linse, ellers er kvaliteten simpelthen ikke god nok til vores kunder. Den polaroide linse mindsker genskin fra våde og reflekterende overflader. Den kan derfor bruges i alt slags vejr, hvad end der er tale om der er tåget, diset, overskyet, regn -eller snevejr. 

En polaroid brille til natkørsel giver ikke kun en forhøjet køreglæde, det øger også din sikkerhed, når du færdes i trafikken. Mange oplever at de føler sig utrygge ved at færdes i trafikken efter mørkets frembrud. Når du føler dig nervøs bag rattet, er du til fare både for dig selv, dine passagerer og dine medbilister. Men med med en natkørebrille fra Billigbrillen behøver du ikke føle dig utryg længere!

Gule fit-over briller til natkørsel

Har du svært ved at køre bil efter mørkets frembrud? Bliver du blændet af de mange lys fra billygter, gadelys, lyskryds, genskin fra våde veje eller sne? Så skal du prøve en af vores fit-over briller med gule linser til natkørsel.

De gule linser højner kontrasten og udligner lysindfaldet. Det betyder, at det skarpe lys fra lygter og gade fordeles ud over hele linsen og ikke rammer øjet lige så direkte, som hvis du ikke benytter en brille til natkørsel. Dine øjne ikke bliver derfor ikke anstrengte, og du behøver ikke længere knibe dem sammen. Derfor undgår du en del gener som ømme muskler og hovepine. Da kontrasten højnes vil dit syn skærpes, og du får lettere ved at se i for eksempel tåget og diset vejr.

De gule fit-over briller til natkørsel gør er en stor forskel for dit syn, når du kører på motor -og hovedvejen. De modkørende biler kan gøre det svært for dig at se vejen samt de hvide striber herpå. Men de gule natbriller er også gode i byen, hvor du bliver blændet af gadelygter, lyskryds, billygter og lignende lyskilder. Den polariserede linse hjælper desuden på genskin fra våde veje, regn på ruden og de reflekterende ruder på huse og butikker.

Hvis du ikke allerede ejer en fit-over brille til natkørsel, vil vi stærkt anbefale dig at anskaffe en. Du kan se vores flotte udvalg her på siden. Vi er sikker på, du nok skal finde noget som falder i din smag.