Briller til natkørsel

Her på siden finder du vores fine udvalg af briller til natkøsel. Alle modellerne har en gul linse, som også er polariseret. Dette øger både kontrasten, dæmper lysindfaldet og mindsker genskin fra reflekterende overflader. Alt sammen vigtigt for at kunne færdes sikkert i trafikken. Brillerne er naturligvis også med fuld UV-beskyttelse.

 

-35%
129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-20%
199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-13%
129,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 20,00 kr
-13%
129,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 20,00 kr
-13%
129,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 20,00 kr

Vi har også

 

Polariserede natbriller til bil

100% af vores sortiment af natbriller er polariserede. Vi fører nemlig kun polariserede briller til natkørsel, da vi ved, hvor godt polariserede linser i natbriller virker. Polariserede linser (eller polaroide linser,  som de også kaldes) er rigtig gode til at fjerne genskin og refleksioner fra dine omgivelser, især når det kommer til blanke eller våde overflader. Det kan for eksempel være vandpytter eller regnvåd og frossen asfalt. 

Du kender måske problemet, som mange oplever, når de kører bil om natten uden briller til natkørsel. De bliver nemlig blændet af modkørende bilister – især når det regner og asfalten er våd. Problemet skyldes ofte det skarpe genskin, som reflekteres af de våde flader på vejen. Og det er her et par polariserede briller til natkørsel virker rigtig godt til at fjerne den generende og blændende genskin. 

Der er også mange, som oplever, at briller til natkørsel dæmper det skarpe lys fra modkørende bilister. Dette er især dejligt, da det ikke kun blænder for synet, men ogsåå kan være meget anstrengende og direkte generende for øjnene, når detskarpe lys står direkte ind af forruden. 

Flere og flere bruger natbriller når de kører, og mange har et par natbriller liggende i bilen til når solen går ned. Prøv et par natbriller og mærk forskellen. Vores natbriller vil hjælpe dig til at føle tryghed i trafikken om natten.

Gule natkørebriller

Vores gule natkørebriller har polariserede linser, som forhindrer, at du bliver blændet af modkørende og bliver generet af refleksioner fra vandpytter eller andre blanke overflader. 

Men de gule natkørebriller kan faktisk også bruges på andre tider af døgnet. Den skarpe kontrast, samt udligningen af lysindfaldet gør dem aldeles fordelagtige at bruge i de lyse timer, når der er tåget, diset eller overskyet. 

De virker også rigtig godt til kørsel tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Her på de danske breddegrader oplever vi jo mange mørke timer i døgnet når det er vinterhalvår, og flere og flere bruger gule briller til natkørsel fordi de døjer med at blive blændet af modkørende eller fordi de slet og ret føler sig natteblinde. 

Selvom mange bruger de gule briller til natkørsel når de kører i bil, kan de også sagtens bruges til forskellige udendørs aktiviteter ved lyssvage forhold, for eksempel golf i overskyet vejr, fiskeri ved daggry eller orienteringsløb om natten. Vores briller til natkørsel egner sig faktisk også godt til at finde rav på stranden, takket være deres UV-filter.