Clubmaster Solbriller

Her finder du vores udvalg af de populære Clubmaster solbriller. De polaroide linser fjerner effektivt genskin og refleksioner og højner kontrasten. Kvaliteten af disse Clubmaster solbriller er i top, men prisen er i bund. Clubmaster solbriller passer perfekt ind i retromoden og er meget inn lige nu.

 

 

Vi har også

 

Clubmaster Solbriller i høj kvalitet

Her finder du Clubmaster solbriller med polaroide linser til markedets bedste priser. Clubmaster solbriller er mere populær nu end nogensinde, på trods af at de allerede kom på markedet tilbage i 50’ernes USA. Men som man siger, gode ting går aldrig rigtig af mode, og med hipsterkulturen som de seneste år har været udbredt over det meste af verdenen, ja, så fik retro solbriller en ny opblomstring, herunder Clubmaster solbriller, med det smarte og til tider ironiske look, selvom stilen også er virkelig flot og selvsikker. Oprindeligt var målet med Clubmaster solbriller at være iøjenfaldende, eller rettere sagt: de skulle fremhæve øjnene. Det gjorde Clubmaster solbriller ved at have en kraftig øvre kant, som forstærker udtrykket af øjenbrynene og dermed fremhæver øjnene hos bæreren. Nu om dage har Clubmaster retro solbriller stadig evnen til at vække opsigt, men samtidig er den så udbredt, at den efterhånden ses alle vegne – og med god grund! Det er en virkelig flot solbrille, som formentlig aldrig forsvinder ud af modelyset.

Moderne Clubmaster solbriller

Vi fører moderne Clubmaster retro solbriller i forskellige farver stel og linser. Alle vores Clubmaster solbriller har polaroide linser, hvilket vil sige at de beskytter effektivt mod refleksion og fjerner genskin fra blanke overflader, fx regnvåde veje eller vinduer, hvor solens lys kan reflekteres. Linserne yder desuden også fuld UV-beskyttelse. Vi sikrer os altid at alle solbrillerne i vores sortiment lever op til en høj kvalitet – hvis ikke, ja, så kommer modellen simpelthen ikke med i vores sortiment. Derfor kan du altid være sikker på at få en rigtig kvalitets solbrille til en rigtig overkommelig pris her hos BilligBrillen. Det er vores mål at tilbyde Clubmaster retro solbriller til både hverdagsbrug og når du skal se lidt ekstra godt ud, uden at du behøver bruge flere tusinde kroner. Clubmaster solbrillen passer til langt de fleste ansigter og giver et stilsikkert, rent og elegant look. Find de Clubmaster solbriller, som passer bedst til dig temperament og prøv den – du fortryder det ikke!

Clubmaster Retro Solbriller

Her finder du Clubmaster retro solbriller som helt sikkert vil give dig selvtilliden til at gå rundt i byen og til sommerfester uden at føle dig i tvivl om hvorvidt dine solbriller er moderigtige. Clubmaster retro solbriller er nemlig virkelig populær lige nu, og det har den været over flere omgange siden den så dagens lys for over 60 år siden. Stilsikre designs går nu aldrig rigtig af mode, og derfor kan vi være sikre på, at Clubmaster solbriller også er kommet for at blive. Den rammer perfekt ind i retrostilen, som florerer netop nu, og passer godt til både hipster-stilen og den mere moderate stil, som blot forsøger at være moderne samtidig med at vække en smule positiv opsigt. Med Clubmaster retro solbriller går du aldrig galt i byen, og køber du dem her hos BilligBrillen, kan du også stole trygt på at kvaliteten er i top. Vi fører ingen køb-og-smid-væk-briller, selvom prisen er så lav, at man godt kunne tro det. Vi sørger simpelthen bare for kun at føre de allerbedste solbriller til så lav en pris som overhovedet muligt – det er faktisk vores målsætning!

 

Clubmaster solbriller til kvinder og mænd