Har jeres solbriller UV beskyttelse?

 

Ja! Alle vores solbriller har fuld UV beskyttelse. Det gælder også vores aften- og natkørebriller. Så uanset om brillen har sort, brun, gul eller orange linse, kan du trygt regne med, at den har fuld UV beskyttelse.

 

Hvad betyder 'fuld UV beskyttelse'?

 

Fuld UV beskyttelse betyder, at linserne blokerer for alt det ultraviolette lys i spektret. Det er vigtigt at beskytte sine øjne mod for meget UV lys, da pupillerne refleksivt trækker sig sammen, når der er kraftigt lysindfald på nethinden, og med tiden kan det føre til skader på synet.

Der er to mærker, som du skal kigge efter, hvis du vil sikre dig, at dine briller har fuld UV beskyttelse. Det er CE-mærket og UV400-mærket. De betyder egentlig det samme, den ene er blot europæisk, mens den anden benyttes andre steder i verden. Begge mærker garanterer, at brillen lever op til de vedtagne standarder. Alle vores briller har mindst ét af disse mærker.

 

Solbriller UV beskyttelse

Se efter et af disse mærker på dine solbriller,
så er du sikker på at linsen har fuld UV beskyttelse.

 

Se også

Du kan evt. læse mere hos Louis Nielsen, hvor det forklares, hvorfor billige solbriller beskytter øjnene præcis lige så godt som dyre designerbriller: https://www.louisnielsen.dk/stillede-sporgsmal/er-billige-solbriller-lige-saa-gode-som-designersolbriller

Her kan du også læse om hvorfor Netdoktor anbefaler solbriller med UV beskyttelse: https://netdoktor.dk/nyheder/billige-solbriller-kan-skade-oejnene.htm

 

 

BilligBrillen.dk

Sdr Alle 63

9760 Vrå

Danmark

CVR 34 83 37 37

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev