Hvad betyder polariseret solbriller?

 

Polariseret solbriller kaldes også polaroid solbriller. Det betyder det samme, nemlig at linsen er polariseret. En polariseret linse er behandlet på en måde, så den frasorterer meget af lyset, som ellers ville trænge igennem. Det vil altså sige, at polaroide solbriller dæmper lyset bedre, samtidig med at de fremmer kontrasten.

 

Hvad betyder polariseret solbriller

Kilde: revantoptics.com

 

Langt de fleste foretrækker polariserede solbriller frem for ikke-polariserede, da de har prøvet den forbedrede effekt. Alle vores solbriller og natkørebriller er polariserede. Vi har valgt kun at føre polariserede briller, da vi personligt er overbeviste om den fremragende effekt.

 

Historien bag

 

Polaroide solbriller har været kendt og brugt siden 1930'erne, men der har de senere år været en fornyet interesse for dem verden over. Det hænger nok sammen med, at de er blevet billigere at producere, og derfor kan de fleste mennesker nu have råd til dem.

Polariseret solbriller blev i begyndelsen kun produceret af et firma ved navn Polaroid, som var de første til at indtænke polarisering i solbrillelinser. Nu om dage laves polariseret solbriller af mange forskellige producenter verden over.

 

Hvad er polariseret solbriller

Polariseret solbriller frasorterer meget af lyset,
mindsker genskin og højner kontrasten.

 

Kan gule briller også være polariserede?

 

Sagtens. Farven og toningen på linsen har ikke noget at gøre med polaroid-behandlingen. Så hvad end brillen har sorte, brune, gule eller orange glas, kan du trygt regne med at den er polariseret, når du køber den her hos os.

Se vores udvalg af polariseret solbriller her

 

Se også

Hvis du er interesseret i teknikken bag polarisering, kan du læse mere på Wikipediahttps://da.wikipedia.org/wiki/Polarisering_(tv%C3%A6rb%C3%B8lge)

Louis Nielsen forklarer kort hvad polariserede solbriller gør: https://www.louisnielsen.dk/stillede-sporgsmal/hvad-er-polaroid-solbriller

 

 

BilligBrillen.dk

Sdr Alle 63

9760 Vrå

Danmark

CVR 34 83 37 37

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev