Clip-on natkørebriller

Her finder du vores udvalg af clip-on natkørebriller til at klipse oven på dine egne briller. Vores natkørebriller er udelukkende med gule, polaroide linser med fuld UV-beskyttelse for bedst at beskytte og hjælpe dit syn efter mørkets frembrud. Alle vores clip-on briller er nemme at klipse på og har vip-op funktion.

 

 

-13%
129,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 20,00 kr
-13%
129,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 20,00 kr
-13%
129,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 20,00 kr
-20%
119,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 30,00 kr

 

Vi har også

 

Derfor skal du bruge clip-on natkørebriller

Døjer du med anstrengte øjne, ømme muskler omkring øjnene eller hovedpine, når du kører om natten? Føler du dig utryg bag rattet, da du døjer med at se klart efter mørkets frembrud. Bliver du blændet af andre bilister, gadelys og genskin fra våde veje? Så skal du bruge en nakørebrille fra BilligBrillen. Og bare rolig, bruger du briller i forvejen, kan du nemt benytte en af vores smarte clip-on modeller!

Alle vores clip-on natkørebriller består af en kombination mellem gule og polaroide linser. Dette er den optimale løsning når det kommer til kørsel efter mørkets frembrud. OG de kan bruges i alt slags vejr. Lyset bliver jævnt fordelt over den gule linse, men samtidig højnes kontrasten. Dette giver et skarpere, men mere behageligt syn. Samtidig mindsker den polaroide linse genskinnet fra våde og reflekterende overflader. Slut med at knibe øjenene sammen, for at kunne se. Slap af med en clip-on natkørebrille.

Den smarte clip-on funktion på natkørebrillen gør det nemt at klipse modellen fast på din egen brille. Alle vores clip-on modeller er overtrukket med et beskyttende lag gummi, så dine linser ikke bliver ridset af at bruge clip-on brillen. Derudover har alle vores modeller en vip-op funktion, som gør brillen aldeles alsidig. Du behøver derfor ikke at døje med at klipse brillen af og på, hver gang du vil skifte mellem den gule linse og dit almindelige syn. 

Vores clip-on natkørebriller er utroligt lette i vægt, og du vil knap bemærke, at du bærer den ekstra brille. Ud over at være behjælpelig til natkørsel, vil du også kunne bruge brillen til dagkørsel. På grund af de gule linser er den specielt godt egnet til tåget, diset og overskyet vejr. Den polaroide linse gør den særligt behjælpelig i regnvejr. 

Alle vores clip-on natkørebriller er af høj kvalitet, men til lave priser! Vi mener nemlig alle skal have råd til briller af god kvalitet, som ikke kun er behagelige for synet, men som også øger dit velvære og din trafiksikkerhed!

Polariserede clip-on briller til natkørsel

Du kender det måske? Du kører på motorvejen efter mørkets frembrud i regnvejr. Du har svært ved at se de hvide striber for regnen. Du føler, at du bliver blændet af lyset, som reflekteres i vandet på vejen. Lygterne fra de andre bilister, reflekteres i vandet på forruden, og gør det svært at se noget som helst. Det er netop af denne årsag, at vi her ved BilligBrillen kun sælger natkørebriller med polaroide linser!

Vi mener nemlig at en natkørebrille SKAL være en kombination mellem en gul og en polaroid linse, ellers er kvaliteten simpelthen ikke god nok til vores kunder. Den polaroide linse mindsker genskin fra våde og reflekterende overflader. Den kan derfor bruges i alt slags vejr, hvad end der er tale om regn, sne, tåget, diset eller overskyet vejr.

En polaroid brille til natkørsel giver ikke kun en forhøjet køreglæde, det øger også din sikkerhed når du færdes i trafikken. Mange oplever at føle sig utrygge ved at færdes i trafikken efter mørkets frembrud. Når du føler dig nervøs bag rattet, er du til fare for både dig selv, dine passagerer og dine medbilister. Men med med en natkørebrille fra Billigbrillen behøver du ikke føle dig utryg længere!

Gule clip-on natbriller til bil

Skal du køre om natten, men føler at du bliver blændet af de mange lys fra billygter, gadelys, lyskryds, genskin fra våde veje? Så kan du med fordel benytte dig af en af vores natbriller med gule, polariserede linser.

De gule linser højner kontrasten og udligner lysindfaldet. Dette betyder, at det skarpe lys fra lygter og gadelys ikke virker nær så blændende, da lyset bliver fordelt ud over hele linsen på natbrillen. Du behøver derfor ikke knibe øjnene sammen, og du vil opleve en meget mere behagelig og afslappet køreoplevelse. 

De gule natbriller gør er en stor forskel for dit syn, når du kører på motor -og hovedvejen. De modkørende biler kan gøre det svært for dig at se vejen og de hvide striber herpå. Herudover er de gule natbriller gode i byen, hvor du bliver blændet af gadelygter, lyskryds, billygter og lignende lyskilder. Den polariserede linse hjælper desuden på genskin fra våde veje, regn på ruden og de reflekterende ruder på huse og butikker.