Blue light briller med styrke

Her finder du vores store udvalg af kvalitets skærmbriller med styrke til markedets bedste priser. Bruger du meget tit foran skærmen? Bruger du læsebriller? Så har vi her den perfekte løsning for dig. Beskyt dine øjne allerede fra i dag med en af vores lækre skærmbriller med styrke.

 

-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-20%
119,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 30,00 kr
-20%
119,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 30,00 kr
-20%
119,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 30,00 kr
-20%
119,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 30,00 kr

Vi har også:

Skærmbriller blåt lys

Er du på udkig efter skærmbriller blåt lys? Så har du fundet det helt rigtige sted. BilligBrillen.dk er Danmarks nok billigste forhandler af skærmbriller i høj kvalitet. Alle vores skærmbriller har anti blue light filter (også kaldet blueshield) som forhindrer det usynlige blå lys fra diverse skærme og displayer i at nå dine øjne og genere dem. Hvis du gerne vil beskytte dine øjne mod de store mængder af blåt lys, som de udsættes for i løbet af dagen, ja, så er et par skærmbriller blåt lys løsningen for dig. Og hvis du bruger læsebriller, behøver du ikke bekymre dig – vi har nemlig skærmbriller med styrke helt op til +4,00. Prøv et par af vores skærmbriller med styrke i dag og mærk forskellen. Her hos BilligBrillen.dk får du nemlig altid dansk kvalitet til de lavest mulige priser.

Blåt lys filter briller

Her finder du blåt lys filter briller (i daglig tale kaldet skærmbriller med styrke eller computerbriller) med styrke til markedets bedste priser. Vi fører et solidt sortiment af skærmbriller med styrke. Vi har både klassiske modeller, som aldrig går af mode, og modeller, som er moderne lige nu – så du kan helt sikkert finde et par blåt lys filter briller, som passer til dit temperament. Hvis du bruger læsebriller, så har vi skærmbriller med styrke helt op til +4,00. Flere og flere danskere bruger mere og mere tid foran de mange skærme, som findes i vores liv – hvad end vi taler om mobil, tablet, computer eller tv, så har vi næsten altid øjnene rettet mod en skærm. Og mange oplever uhensigtsmæssige symptomer som hovedpine, irriterede øjne eller søvnforstyrrelser. Hvis du hører til den gruppe – eller hvis du ønsker at forebygge slid på dine øjne – så prøv et par af vores blåt lys filter briller (skærmbriller med styrke) i dag, og skøn din øjne for alt det usynlige blå lys, som udsendes af dine skærme.

Computer briller med styrke

Se vores udvalg af computer briller med styrke lige her. Da computer briller først kom frem for ikke så mange år siden, blev de hovedsageligt brugt foran computeren til at blokere det usynlige blå lys, som udsendes af computerskærme. Nu om dage omtales computer briller stadig oftere som skærmbriller med styrke, fordi det ikke kun er computerskærme, moderne mennesker bruger meget tid foran. Med opblomstringen af smartphones, tablets og andre digitale devices, har moderne danskere næsten altid en skærm foran øjnene. Og det betyder, at vores øjne bombarderes med det usynlige blå lys, som disse skærme udsender. Det gælder ikke kun de lyse timer – flere og flere bruger også skærme efter mørkets frembrud eller måske endda om natten, når man lige skal tjekke mobilen eller skrive en mail. Det kan meget nemt lede til forstyrrelser i søvnen, da vores øjne ikke skelner imellem det blå lys fra solen og det blå lys, som udsendes af skærme. Så vores hjerner får ikke passende signaler om hvornår de skal hvile og hvornår de skal være aktive. Computer briller med styrke forhindrer dette, da de blokerer effektivt for det blå lys fra dine skærme, så det aldrig når dine øjne.

 

Billige skærmbriller til herre og dame