Blue light briller med styrke

Her finder du vores store udvalg af kvalitets blue light briller med styrke til markedets bedste priser. Bruger du meget tid foran skærmen? Og bruger du læsebriller? Så har vi her den perfekte løsning. Beskyt dine øjne allerede fra i dag med en af vores lækre blue light briller med styrke.

 

-40%
119,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 80,00 kr
-40%
119,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 80,00 kr
-40%
119,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 80,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr

 

Vi har også

Her finder du billige blue light briller med styrke

Er du på udkig efter billige blue light briller med styrke? Så har du fundet det helt rigtige sted. BilligBrillen.dk er Danmarks billigste forhandler af blue light briller i høj kvalitet. Alle vores blue light briller har anti blue light filter (også kaldet blueshield eller blåt lys filter) som forhindrer det usynlige blå lys fra diverse skærme og displays i at nå dine øjne og forstyrre hormonbalancen i dit nervesystem. Hvis du gerne vil beskytte dig selv og dine øjne mod de store mængder af blåt lys, som du udsættes for i løbet af dagen, ja, så er et par blue light briller løsningen for dig. Og hvis du samtidig bruger læsebriller, behøver du ikke bekymre dig – vi har nemlig blue light briller med styrke helt op til +4,00. Prøv et par af vores blue light briller med styrke i dag og mærk forskellen, når du har siddet længe foran skærmen. Hvad end det er til arbejde eller hjemmebrug. Brillerne virker nemlig både når du arbejder på pc, ser tv, tjekker Facebook på mobilen eller streamer Netflix på iPad'en. Kort sagt får du fuld beskyttelse mod alt skærmlys. Og her hos BilligBrillen.dk får du altid dansk kvalitet til markedets skarpeste priser.

Mærker du kraftige forstyrrelser i din søvnrytme på grund af for meget skærmtid inden sengetid? Så anbefaler vi et par søvnbriller. Læs om hvordan de virker lige her.

Sådan køber du blå lys briller med styrke her

Her finder du blå lys briller med styrke (i daglig tale også kaldet skærmbriller med styrke eller blue light briller med styrke) til markedets bedste priser. Vi fører et solidt sortiment, og vi har både modeller i klassisk design, som aldrig går af mode, og modeller, som meget moderne lige for tiden – så du kan helt sikkert finde et par briller, som passer til dit temperament. Til dig som bruger læsebriller har vi blå lys briller med styrke helt op til +4,00. Flere og flere danskere bruger mere og mere tid foran de mange skærme, som findes i vores liv – hvad end vi taler om mobil, tablet, computer eller tv, så har vi næsten altid øjnene rettet mod en skærm. Tænk blot på, hvordan du læser disse ord på en skærm lige nu. Og mange oplever uhensigtsmæssige symptomer som hovedpine, irriterede øjne eller søvnforstyrrelser. Dette skyldes forstyrrelser i hormonbalancen, som er direkte forårsaget af det usynlige, blå lys, der slipper ind gennem vores øjne. Hvis du hører til den gruppe – eller hvis du ønsker at forebygge slid på dine øjne – så prøv et par af vores blå lys briller med styrke i dag, og skån din øjne for alt det usynlige blå lys, som udsendes af dine skærme.

Er du gamer? Så er det måske nærmere et par gamer briller, du har brug for. Disse yder nemlig den ekstra beskyttelse, som kan være gavnlig, når du stirrer intenst på en skærm i længere tid. Se vores udvalg af gamer briller lige her.

Vi har de bedste briller mod blåt lys med styrke

Se vores udvalg af briller mod blåt lys med styrke lige her. Da briller mod blåt lys først kom frem for ikke så mange år siden, blev de hovedsageligt brugt foran computeren til at blokere det usynlige blå lys, som udsendes af computerskærme. Nu om dage omtales briller mod blåt lys oftere som skærmbriller eller blue light briller, fordi det ikke kun er computerskærme, moderne mennesker bruger meget tid foran. Med opblomstringen af smartphones, tablets og andre digitale devices, har moderne danskere næsten altid en skærm foran øjnene. Og det betyder, at vores øjne bombarderes med det usynlige blå lys, som disse skærme udsender. Det gælder ikke kun de lyse timer – flere og flere bruger også skærme efter mørkets frembrud eller måske endda om natten, når man lige skal tjekke mobilen eller skrive en mail. Det kan meget nemt lede til forstyrrelser i søvnen, da vores øjne ikke skelner imellem det blå lys fra solen og det blå lys, som udsendes af skærme. Så vores hjerner får ikke passende signaler om hvornår de skal hvile og hvornår de skal være aktive. Briller mod blåt lys med styrke forhindrer dette, da de blokerer effektivt for det blå lys fra dine skærme, så det aldrig når dine øjne. Og hvis du samtidig har brug for læsebriller, får du begge dele med et par af vores briller mod blåt lys med styrke – de har nemlig både blåt lys filter og læsestyrke op til +4,00.

Er du i tvivl om hvorvidt briller mod blåt lys virker efter hensigten? Så anbefaler vi dig at tjekke denne artikel, hvor vi går i dybden med spørgsmålet.

Sådan virker vores blue light briller med styrke

Blue light briller med styrke er faktisk to briller i én. De særlige linser fungerer nemlig både som en helt almindelig læsebrille, hvor du kan få styrke op til +4,00. Samtidig har de også det specielle blue light (eller blå lys) filter, som frasorterer det usynlige blå lys, der udsendes fra skærme. Dette er en meget gavnlig funktion, hvis du sidder længe og kigger på en skærm, hvis du for eksempel skal læse noget på nettet, kigger billeder igennem, læser en e-bog eller bare tjekker Facebook. Det er også en rigtig god ide for dig, som arbejder på computer og derfor måske kigger på en skærm de fleste af døgnets vågne timer. For meget af det usynlige lys kan nemlig påvirke vores helbred og søvn. Det blå lys giver signal til nervesystemet om ikke at danne hormonet melatonin, som ellers bruges til at regulere stress og gøre os trætte om aftenen. Med et par blue light briller med styrke får du netop den beskyttelse, du har brug for. Så kan du uden problemer bruge skærmen i løbet af dagen. Du vil derfor opleve ikke blot bedre søvn, men også øget produktivitet og længere koncentrationsevne, hvis du bruger et par blue light briller med styrke, når du kigger på skærme.

Hvis du er interesseret i at læse mere om det blå lys' påvirkning af nervesystemet og udskillelsen af melatonin, har vi skrevet en dyberegående artikel lige her.

 

Billige skærmbriller til herre og dame