Shepherd | Clip-on sportsbriller (Str. M)

129,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 20,00 kr
  • Pris ved 2 stk: 114,50 kr
  • Pris ved 5 stk: 110,00 kr
  1-2 hverdages levering
  Gratis fragt ved 399 kroner
  30 dages fuld returret
  4,5 på Trustpilot

En clip-on brille er ideel til dig, som bruger almindelige briller til daglig, og som nemt og hurtigt vil kunne bruge samme brille til flere formål uanset vejret. Med en clip-on brille sparer du besværet ved at skulle købe dyre solbriller, natkørebriller og lignende produkter med styrke.

Når du køber denne brille, får du i sandhed et multifunktionelt produkt. Den polaroide clip-on brille mindsker genskin fra skinnende overflader såsom havet, vådt asfalt eller vådt græs. De gule linser gør dit syn klart og skarpt i tåget, diset og overskyet vejr. Dette gør brillen ideel til sportsaktiviteter såsom golf, fiskning, sejllads og ravjagt.

Dette er en klassisk model med firkantede linser og et flot metal stel, som passer til de fleste brillestel. Clip-on funktionen består af en smart fjeder, som gør den nem at klipse på din egen brille. Metalklipsen er beklædt med gummi, som skåner din brille mod ridser. Brillen kan vippes op og ned efter behov, hvilket er utroligt praktisk, da du ikke skal døje med at klipse brillen af og på hele tiden.

Modellen er utrolig letvægt, og du mærker knap nok du har den på. Derudover er brillen også nem at opbevare, da den ikke fylder meget. Du kan altid have den med dig i bilen, en sportstaske, fiskekasse, i lommen eller noget helt femte. Beskyt brillen ved at opbevare den i et brilleetui eller en brillepose.

Denne model passer til mellemstore brillerglas.

Det særlige UV-filter får ravklumperne til at fremstå kraftigere i farven, mens sand, flint og strandskaller bliver dæmpet betydeligt. Ud over at beskytte dine øjne mod UV-stråling, hjælper vores ravbriller dig også med at finde rav på stranden under lyssvage forhold. Det kan være om aftenen, natten eller ved kraftig gus.

Samtidig gør polariseringen i linserne, at kontrasten bliver skærpet og du får et klarere udsyn, som opfanger flere detaljer, uden du skal anstrenge dine øjne. De skærer også genskin og refleksioner fra, så du ikke risikerer at blive blændet af for eksempel glimt i vandet eller forbikørende biler.

✓ Polaroid linser   ✓ Fuld UV-beskyttelse   ✓ CE-mærket

Guide til brillemål
13,3 cm
Guide til brillemål
4,3 cm
Guide til brillemål
1,8 cm
Guide til brillemål
6,1 cm
 

Bemærk: Når du måler din egen brille, bør du vælge den clip-on, som ligger tættest på målene. Se evt. vores guide her:

Pakketilbud
-13%
129,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 20,00 kr
+
-33%
100,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 49,00 kr
=
229,00 kr
298,00 kr
Du sparer: 69,00 kr

Anbefalinger til dig

Billigst

Vi holder udgifterne på et minimum. Derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os.

Hurtigst

Vi pakker og sender ordrer hver eneste dag. I mange tilfælde vil du have din pakke allerede næste dag.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi står 100 % inde for. Du får derfor altid gode, holdbare briller hos os.

Nem retur

Skulle du fortryde, får du pengene tilbage uden brok. Køb billig returlabel af os. Læs mere her.