Road | Fit-over sportsbriller (Str. XL)

499,00 kr
  • Pris ved 2 stk: 174,50 kr
  • Pris ved 5 stk: 160,00 kr
  1-2 hverdages levering
  Gratis fragt ved 399 kroner
  30 dages fuld returret
  4,5 på Trustpilot

Bruger du briller? En fit-over brille er ideel til dig, som bruger almindelige briller til daglig, og som nemt og hurtigt vil kunne skifte linsens farve og funktion. Med en fit-over brille sparer du besværet ved at skulle købe syre, ekstra solbriller, natkørebriller og lignende produkter med styrke.

Denne fit-over brille er det man kalder en flad model. Dette betyder at modellen ikke omslutter hele brillen, men lægger fladt over din egen brille. En flad fit-over brille ligner mere en almindelig brille, og er derfor meget mindre i øjenfaldende i forhold til andre fit-over modeller. På trods af at modellen er flad har den stadig et rummeligt stel, som passer til de fleste briller. Husk blot at måle din egen brille og matche det med størrelsen på din fit-over brille inden køb.

Brillen er designet i en klassisk, retrovibe som aldrig går af mode. Det sorte, blanke stel giver endvidere et enkelt og stilfuldt look. Modellen er utrolig letvægt, og du mærker knap nok du har den på. Du kan altid have den med dig i bilen, en sportstaske, fiskekasse, i lommen eller noget helt femte. Beskyt brillen mod ridser og slag ved at opbevare den i et brilleetui eller en brillepose. 

Når du køber denne brille, får du i sandhed et multifunktionelt produkt. Den polaroide linse mindsker genskin fra skinnende overflader såsom havet, vådt asfalt, sne og vådt græs. De gule linser gør dit syn klart og skarpt i tåget, diset og overskyet vejr. Dette gør brillen ideel til sportsaktiviteter såsom golf, fiskning, sejllads, skisport og ravjagt.

Denne model passer til briller med store linser.

Det særlige UV-filter får ravklumperne til at fremstå kraftigere i farven, mens sand, flint og strandskaller bliver dæmpet betydeligt. Ud over at beskytte dine øjne mod UV-stråling, hjælper vores ravbriller dig også med at finde rav på stranden under lyssvage forhold. Det kan være om aftenen, natten eller ved kraftig gus.

Samtidig gør polariseringen i linserne, at kontrasten bliver skærpet og du får et klarere udsyn, som opfanger flere detaljer, uden du skal anstrenge dine øjne. De skærer også genskin og refleksioner fra, så du ikke risikerer at blive blændet af for eksempel glimt i vandet eller forbikørende biler.

✓ Polaroid linser   ✓ Fuld UV-beskyttelse   ✓ CE-mærket

Guide til brillemål
14,4 cm
Guide til brillemål
5,0 cm
     

Bemærk: Målene er indvendige. Når du måler din egen brille, skal du måle udvendigt. Dine egne mål skal være lig med eller mindre end de opgivne mål på denne model. Se evt. vores guide:

Anbefalinger til dig

Billigst

Vi holder udgifterne på et minimum. Derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os.

Hurtigst

Vi pakker og sender ordrer hver eneste dag. I mange tilfælde vil du have din pakke allerede næste dag.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi står 100 % inde for. Du får derfor altid gode, holdbare briller hos os.

Nem retur

Skulle du fortryde, får du pengene tilbage uden brok. Køb billig returlabel af os. Læs mere her.