Hardcase etui | XL sort

49,00 kr
  Gratis fragt ved 350 kroner
  30 dages fuld returret

Rummeligt, robust og meget let etui til solbriller og andre større briller, fx fit-overs. Modellen har en lækker, glat nylon overflade og er udført i god kvalitet, så det holder længe. Det har desuden en praktisk krog, så det kan klipses fast på f.eks. bælter, tasker og lign.

Passer sammen med

Alle vores modeller

 

Højde: 6,2 cm 

Bredde: 8 cm

Længde: 18 cm

Etuiet tørres over med en fugtig klud ved behov. Må ikke vaskes eller tørres i maskine. Kan behandles med imprægnering egnet til tekstiler for længere holdbarhed.

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 13, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.