Brillensnor | Sølvfarvet metalkæde

20,00 kr
  Gratis fragt ved 350 kroner
  30 dages fuld returret

Flot metalperlekæde, som ikke blot er praktisk til at holde styr på brillerne, men også flot at have på. Brillesnoren er justerbar og med gummiender, som sørger for at holde brillen på plads uden at ridse stellet. 

Passer sammen med

Brillesnoren kan bruge til alle vores modeller, men passer især godt sammen med Bluelight briller, læsebriller og solbriller.

Tykkelse: 1 mm

Længde: 75 cm

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 13, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.