Hero | Fit-over sportsbriller (Str. L)

149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
  • Pris ved 2 stk: 139,50 kr
  • Pris ved 5 stk: 120,00 kr
  1-2 hverdages levering
  Gratis fragt ved 399 kroner
  30 dages fuld returret
  4,6 på Trustpilot

Bruger du briller? En fit-over brille er ideel til dig, som bruger almindelige briller til daglig, og som nemt og hurtigt vil kunne skifte linsens farve og funktion. Med en fit-over brille sparer du besværet ved at skulle købe syre, ekstra solbriller, natkørebriller og lignende produkter med styrke.

Denne fit-over brille har et rummeligt stel, som passer til de fleste briller. Husk blot at måle din egen brille og matche det med størrelsen på din fit-over brille inden køb. De smarte linser i siden af stellet søger for at lyset bliver filtreret fra alle vinkler, men lukker samtidig lyset ind i brillerummet. På den måde føler du ikke, at du har en mørk kasse om øjnene. Stellet er i sort samt har bløde linjer, som får fit-over brillen til at fremstå mindre tung og kantet.

Modellen er utrolig letvægt, og du mærker knap nok du har den på. Du kan altid have den med dig i bilen, en sportstaske, fiskekasse, i lommen eller noget helt femte. Beskyt brillen mod ridser og slag ved at opbevare den i et brilleetui eller en brillepose. 

Når du køber denne brille, får du i sandhed et multifunktionelt produkt. Den polaroide linse mindsker genskin fra skinnende overflader såsom havet, vådt asfalt, sne og vådt græs. De gule linser gør dit syn klart og skarpt i tåget, diset og overskyet vejr. Dette gør brillen ideel til sportsaktiviteter såsom golf, fiskning, sejllads, skisport og ravjagt.

Denne model passer til briller med store linser. 

Polaroide linser fjerner effektivt genskin, så du ikke bliver blændet af skarpt lys, refleksioner eller lavthængende sol. Linserne har desuden fuld UV-beskyttelse, så du ikke udsætter dine øjne for uhensigtsmæssig stråling. CE-mærkede briller af godkendte materialer. Både stel, hængsler og linser lever op til vores høje krav om kvalitet.

✓ Polaroid linser   ✓ Fuld UV-beskyttelse   ✓ CE-mærket

Velegnet til udendørssport som løb, cykling, golf og ski. Brillernes evne til at blokere genskin fra blanke overflader gør dem også ideelle til aktiviteter ved vandet, som fiskeri og sejlads. Brillerne egner sig desuden rigtig godt til når du står på ski, da de polaroide linser forhindrer reflekteret lys nedefra.

Guide til brillemål
13,8 cm
Guide til brillemål
4,5 cm
     

Bemærk: Målene er indvendige. Når du måler din egen brille, skal du måle udvendigt. Dine egne mål skal være lig med eller mindre end de opgivne mål på denne model. Se evt. vores guide:

Anbefalinger til dig

Billigst

Vi holder udgifterne på et minimum. Derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os.

Hurtigst

Vi pakker og sender ordrer hver eneste dag. I mange tilfælde vil du have din pakke allerede næste dag.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi står 100 % inde for. Du får derfor altid gode, holdbare briller hos os.

Nem retur

Skulle du fortryde, får du pengene tilbage uden brok. Køb billig returlabel af os. Læs mere her.