Skærmbriller arbejdsgiver: Hvem skal betale?

Vidste du, at du kan få dine skærmbriller betalt af din arbejdsgiver? Hvis du arbejder foran en computer og oplever gener som nakkespændinger, hovedpine, søvnbesvær eller sviende og trætte øjne, så kan et par skærmbriller måske hjælpe dig – og du behøver ikke selv betale.

 

 

Flere og flere danskere arbejder på computer nu om dage. Enten på kontoret eller hjemmefra. Og det gælder ikke længere kun for de traditionelle kontorjobs, at mange bruger meget tid foran skærmen på deres arbejde, for alting bliver mere og mere digitaliseret. Papir, opslag, beskeder og tavler bliver byttet ud med skærme i forskellige størrelser.

Der er også flere og flere ældre på arbejdsmarkedet, som varetager disse jobs. Og det er især i denne demografi, at symptomer på digital eye strain (digitalt fremkaldt øjebesvær) viser sig. Men også mange yngre mennesker døjer i større eller mindre grad af gener som hovedpine, nakkesmerter, sviende eller trætte øjne, eller endda problemer med at sove om natten.

Alt sammen kan skyldes for meget koncentreret tid foran skærmen på arbejde. Hvad er løsningen?

 

Skærmbriller betalt af arbejdsgiver

Et par skærmbriller kan måske hjælpe dig, hvis du døjer med et eller flere af de ovenstående symptomer, da det usynlige blå lys fra skærmene kan være det, som generer dig, kræver anstrengelse og forstyrrer din søvnrytme.

Ikke mange kender til reglen om, at arbejdsgiver faktisk skal betale for et par skærmbriller, hvis en medarbejder oplever problemer med længere tids skærmarbejde. Du kan altså få et par skærmbriller betalt af arbejdsgiver. Læs mere om det hos Arbejdstilsynet på linket her:

https://at.dk/arbejdsmiljoeproblemer/ergonomi/skaermarbejde/om-skaermarbejde/

 

Bruger du allerede læsebriller?

Vi har også en løsning til dig, som i forvejen bruger læsebriller, når du sidder foran skærmen. Vi har nemlig skærmbriller med styrke helt op til +4,00. Du finder udvalget af skærmbriller med styrke lige her.

 

Flere og flere ældre har job foran skærmen

 

Hvor meget skal arbejdsgiver betale for skærmbriller?

Vi forstår godt, at danske arbejdspladser ikke altid har så god plads i budgettet. Og måske har man endda mange ansatte, som har brug for skærmbriller.

Her hos BilligBrillen vil vi gerne hjælpe både dig som arbejdsgiver og dig som ansat, der døjer med øjnene. Vi mener nemlig, at alle skal have ret til et par skærmbriller, hvis det kan løse generne. Derfor har vi lavet en særlig rabat til erhvervsdrivende.

 

Arbejdsgiver: Sådan bestiller du skærmbriller med rabat

Når du køber mindst to par skærmbriller her fra BilligBrillen.dk – hvad end det er med eller uden styrke – og du bestiller dem med GLS Erhverv til din virksomhedsadresse, får du 10 % rabat på hele købet. Og vi taler altså om markedets i forvejen mest konkurrencedygtige priser. Du skal blot indtaste koden herunder i rabatfeltet, så bliver de 10 % automatisk trukket.

 

screen10business

 

Hvis du har spørgsmål angående rabatten eller skærmbriller i øvrigt, kan du altid kontakte os på support@billigbrillen.dk - vi svarer ofte samme dag!

 

Videre læsning

Læs mere om skærmbriller hos ArbejdsmiljøWeb: https://www.arbejdsmiljoweb.dk/byggeri-og-indretning/kontorarbejdspladsen/udstyr/briller

Henvis din arbejdsgiver til siden her, ved at dele dette link: https://billigbrillen.dk/skaermbriller-arbejdsgiver-hvem-skal-betale-272/

BilligBrillen.dk

Sdr Alle 63

9760 Vrå

Danmark

CVR 34 83 37 37

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev