Road | Fit-over sportsbriller (Str. XL)

242.54 NOK
  • Kjøpe 2 og mer for 212.68 NOK for hver
  • Kjøpe 5 og mer for 195.01 NOK for hver
  Ca. 10 dagers levering
  Gratis frakt fra 499 NOK
  30 dagers full returrett
  4,5 på Trustpilot

Bruger du briller? En fit-over brille er ideel til dig, som bruger almindelige briller til daglig, og som nemt og hurtigt vil kunne skifte linsens farve og funktion. Med en fit-over brille sparer du besværet ved at skulle købe syre, ekstra solbriller, natkørebriller og lignende produkter med styrke.

Denne fit-over brille er det man kalder en flad model. Dette betyder at modellen ikke omslutter hele brillen, men lægger fladt over din egen brille. En flad fit-over brille ligner mere en almindelig brille, og er derfor meget mindre i øjenfaldende i forhold til andre fit-over modeller. På trods af at modellen er flad har den stadig et rummeligt stel, som passer til de fleste briller. Husk blot at måle din egen brille og matche det med størrelsen på din fit-over brille inden køb.

Brillen er designet i en klassisk, retrovibe som aldrig går af mode. Det sorte, blanke stel giver endvidere et enkelt og stilfuldt look. Modellen er utrolig letvægt, og du mærker knap nok du har den på. Du kan altid have den med dig i bilen, en sportstaske, fiskekasse, i lommen eller noget helt femte. Beskyt brillen mod ridser og slag ved at opbevare den i et brilleetui eller en brillepose. 

Når du køber denne brille, får du i sandhed et multifunktionelt produkt. Den polaroide linse mindsker genskin fra skinnende overflader såsom havet, vådt asfalt, sne og vådt græs. De gule linser gør dit syn klart og skarpt i tåget, diset og overskyet vejr. Dette gør brillen ideel til sportsaktiviteter såsom golf, fiskning, sejllads, skisport og ravjagt.

Denne model passer til briller med store linser.

Polaroide linser fjerner effektivt genskin, så du ikke bliver blændet af skarpt lys, refleksioner eller lavthængende sol. Linserne har desuden fuld UV-beskyttelse, så du ikke udsætter dine øjne for uhensigtsmæssig stråling. CE-mærkede briller af godkendte materialer. Både stel, hængsler og linser lever op til vores høje krav om kvalitet.

✓ Polaroid linser   ✓ Fuld UV-beskyttelse   ✓ CE-mærket

Velegnet til udendørssport som løb, cykling, golf og ski. Brillernes evne til at blokere genskin fra blanke overflader gør dem også ideelle til aktiviteter ved vandet, som fiskeri og sejlads. Brillerne egner sig desuden rigtig godt til når du står på ski, da de polaroide linser forhindrer reflekteret lys nedefra.

Guide til brillemål
14,4 cm
Guide til brillemål
5,0 cm
     

Bemærk: Målene er indvendige. Når du måler din egen brille, skal du måle udvendigt. Dine egne mål skal være lig med eller mindre end de opgivne mål på denne model. Se evt. vores guide:

Anbefalinger til dig

Billigst

Vi holder utgiftene på et minimum. Derfor finner du Danmarks billigste briller her hos oss.

Raskest

Vi pakker og sender bestillinger hver eneste dag. Postnord leverer ca. 10 hverdager.

Kvalitet

Vi selger kun briller som vi står for 100 %. Du får derfor alltid gode, slitesterke briller hos oss.

Enkel retur

Skulle du angre på kjøpet kan du returnere varen din og du vil få pengene tilbake uten problemer.

spacer