Computer briller

Her finder du vores udvalg af computer briller. Vi fører computer briller både med og uden styrke. Hvis du vil beskytte dine øjne mod det usynlige blå lys fra din computer eller andre devices, så er du havnet det rigtige sted.

Valentins Dag rabat lige nu: Køb 2 Computerbriller og Spar 20%
(Rabat bliver fratrukket automatisk)

Vi har også:

 

Computerbriller i høj kvalitet

Computerbriller blev udviklet for få år tilbage, fordi flere og flere mennesker i den moderne del af verden oplevede symptomer på grund af den stigende mængde af skærmtid. Mange fik hovedpine, søvnbesvær, irriterede øjne, problemer med at fokusere eller ligefrem koncentrationsproblemer efter for lang tid bag en skærm, fordi de ikke brugte computer briller. Man fandt så ud af at grunden til symptomerne er det usynlige, blå lys, som udsendes af alle nye skærme. Dette lys er præcis det, som computer briller opfanger og filtrerer fra. Og det gælder faktisk ikke kun computere, men også tablets, mobiltelefoner og tv. Derfor foretrækker vi også normalt ordet "skærmbriller" frem for computerbriller, da det gælder alle moderne skærme, som computerbriller beskytter mod. Det blå lys er som sådan ikke skadeligt for det menneskelige øje – i hvert fald ikke i små mængder – og man kan derfor spørge, om computerbriller overhovedet er nødvendigt. Men det kan meget nemt blive problematisk, når vi udsætter vores øjne for mange timer bag en skærm hver eneste dag uden brug af computer briller. Derfor kom løsningen endelig for få år siden i form af computerbriller, som blokerer fuldstændig for den del af lysspektret, hvor det blå lys befinder sig. Med et par computer briller når det generende lys altså aldrig ind til dine øjne.

Køb computer briller uden styrke

Vi fører computer briller uden styrke lige her. Hvis du ikke er brillebruger, men alligevel ønsker at beskytte dine øjne mod det usynlige blå lys fra din computerskærm (og fra mange andre skærme i øvrigt, for eksempel din mobil eller tablet) med et par computer briller, så har vi løsningen til dig lige her. Med et par computer briller uden styrke fra BilligBrillen er du sikker på at passe godt på dit syn i mange år fremover, også selvom du bruger mange timer foran skærmen hver eneste dag - så længe du husker at bruge dine computer briller. Vores computer briller uden styrke har nemlig særligt behandlede linser, som frasorterer alt det usynlige blå lys i spektret, som ellers ville slippe igennem til din nethinde og med tiden kan give de symptomer, som stadig flere og flere mennesker oplever på grund af danskernes stigende forbrug af skærme. Det kan være hovedpine, nakkespændinger, søvnbesvær, irriterede øjne eller problemer med at fokusere hvis du ikke bruger computer briller foran skærmen. Undgå disse gener med et par computer briller og mærk forskellen allerede fra i dag.

Computer briller med filter

Leder du efter computer briller med filter? Så har du fundet dem her. Vi fører et solidt udvalg af både klassiske og moderne modeller af computer briller med filter lige her hos BilligBrillen, så du kan helt sikkert finde noget, der passer til dig. Fælles for alle vores computer briller er, at de har det særlige filter (anti bluelight) som blokerer for den usynlige, blå del af lysspektret. Det er disse blå stråler, som det menneskelige øje ikke kan opfatte, der ellers kan genere dit syn efter længere tids brug. Og hvis du er ligesom de fleste andre danskere, så bruger du over 7 timer om dagen på at kigge på en skærm. Hvad end det er din computer, din arbejdscomputer, din mobil, tablet eller dit tv, ja, så bliver dine øjne bombarderet med det blå lys. Og hvis du oven i købet bruger skærme omkring sengetid eller efter mørkets frembrud, bliver dine øjne kun yderligere belastet, og du kan meget nemt begynde at opleve forstyrrelser i din søvnrytme eller ligefrem få problemer med at falde i søvn i det hele taget. Det blå lys sender nemlig forvirrende signaler gennem vores øjne til døgncenteret i hjernen, som ikke længere kan finde hoved og hale i om det er dag eller nat. Så hvis du oplever noget af dette, eller hvis du ønsker at forebygge symptomerne på sigt, ja, så kan vi kun anbefale at du anskaffer dig et par computer briller med filter lige her allerede i dag.

Briller til computerbrug

Her finder du briller til computerbrug. De bliver også kaldet computerbriller eller simpelthen bare skærmbriller. Det er den præcis samme ting, som henføres til. Nogle kalder dem også anti blåt lys briller eller briller med blåt lys filter. Det er igen den samme brille, nemlig en brille, som har et særligt filter, der blokerer for det blå lys, som bliver udsendt af din computer (og alle andre skærme og displayer) og som kan gå ind og genere dine øjne hvis du bruger computeren over længere tid eller regelmæssigt eller efter mørkets frembrud, uden at beskytte dit syn med et par computer briller. Det kan give symptomer som sviende øjne, hovedpine eller søvnbesvær. Undgå alt dette med et par computer briller til computerbrug her fra BilligBrillen.dk. Alle vores skærmbriller yder nemlig fuld beskyttelse. Og vi mener, at siden skærme er blevet så udbredt, og siden den almindelige dansker bruger over 7 timer foran en skærm hver eneste dag – ja, så skal alle danskere også have råd til et par ordentlige computer briller, som kan beskytte deres øjne. Derfor tilbyder vi briller til computerbrug til markedets bedste priser – og så er det endda i en virkelig god kvalitet, som vil holde mange år frem! Prøv en af vores modeller i dag og mærk forskellen med det samme. Beskyt dine øjne – de skal holde mange år endnu.

 

Briller mod blåt lys til kvinder og mænd