Blast | Sportsbriller

199,00 kr
249,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
  • Pris ved 2 stk: 174,50 kr
  • Pris ved 5 stk: 160,00 kr
  1-2 hverdages levering
  Gratis fragt ved 399 kroner
  30 dages fuld returret
  4,6 på Trustpilot

Polaroid spots Wayfarer-brille med fuld UV beskyttelse. Skåner dine øjne for blænding.

Denne model er til dig, som godt kan lide en klassisk brille i et sportsligt deisgn. Denne model minder meget om den klassiske wayfarer brille, da den har firkantede linser og et kraftigt sort stel i plast. Men det lettere klurvede stel giver gør den ideel til sportslige aktiviteter, da den lukker mere effektivt af for vind og vejr end en traditionel brille. Stellet er ednvidere dekoreret med hvid og grå grafitti, og enden er stængerne er udstyret med en metal nitte, som giver brillen et ungdommeligt look.

Her får du i sandhed et multifunktionelt produkt. Den polaroide linse mindsker genskin fra skinnende overflader såsom havet, sneen, vådt asfalt eller vådt græs. De gule linser gør dit syn klart og skarpt i tåget, diset og overskyet vejr. Dette gør brillen ideel til sportsaktiviteter såsom skisport, cykeling, løb, golf, fiskning, sejllads og ravjagt. Hav den altid ved hånden ved at opbevare den i bilen, i din fiskekasse, din sportstaske, din rygsæk eller noget helt femte. Brillen opbevares nemt og trygt i et brilleetui eller i en brillepose.

Polaroide linser fjerner effektivt genskin, så du ikke bliver blændet af skarpt lys, refleksioner eller lavthængende sol. Linserne har desuden fuld UV-beskyttelse, så du ikke udsætter dine øjne for uhensigtsmæssig stråling. CE-mærkede briller af godkendte materialer. Både stel, hængsler og linser lever op til vores høje krav om kvalitet.

✓ Polaroid linser   ✓ Fuld UV-beskyttelse   ✓ CE-mærket

Velegnet til udendørssport som løb, cykling, golf og ski. Brillernes evne til at blokere genskin fra blanke overflader gør dem også ideelle til aktiviteter ved vandet, som fiskeri og sejlads. Brillerne egner sig desuden rigtig godt til når du står på ski, da de polaroide linser forhindrer reflekteret lys nedefra.

Guide til brillemål
14,5 cm
Guide til brillemål
1,0 cm
Guide til brillemål
13,6 cm
Guide til brillemål
6,2 cm
Guide til brillemål
4,9 cm

Anbefalinger til dig

Billigst

Vi holder udgifterne på et minimum. Derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os.

Hurtigst

Vi pakker og sender ordrer hver eneste dag. I mange tilfælde vil du have din pakke allerede næste dag.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi står 100 % inde for. Du får derfor altid gode, holdbare briller hos os.

Nem retur

Skulle du fortryde, får du pengene tilbage uden brok. Køb billig returlabel af os. Læs mere her.