Søvnbriller

Her finder du vores udvalg af søvnbriller. Alle vores modeller blokerer effektivt for 100 % af det usynlige blå lys, som udsendes af din computer, mobil, tablet eller dit tv og beskytter derfor dine øjne mod uhensigtsmæssig stråling. Vi anbefaler især at bruge søvnbriller inden sengetid.

 

-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr

Vi har også:

 

De bedste søvnbriller tilbud

Vi har de bedste søvnbriller tilbud lige her hos BilligBrillen. Du har sikkert hørt om søvnbriller og måske fået dem anbefalet af en ven som bruger dem og oplever den gode effekt. Flere og flere får nemlig øjnene op for hvor vigtigt det er at begrænse mængden af blåt lys, som vi udsætter vores øjne for – særligt om aftenen – hvis vi ønsker en sund søvnrytme. Det er her vores søvnbriller kommer ind I billedet. De blokerer nemlig for det blå lys, som udsendes af skærme. Vi har søvnbriller tilbud som ingen andre danske webshops kan matche, fordi vi har gjort det til vores målsætning at tilbyde dig de absolut bedste priser på søvnbriller. Samtidig er kvaliteten af vores søvnbriller helt i top, og du får virkelig noget for pengene. Prøv et par af vores søvnbriller i dag og oplev selv hvordan din søvn gradvist vil blive bedre.

Blue blocker briller til aftenbrug

Vores søvnbriller – som af nogen kaldes blue blocker briller – yder fuld beskyttelse mod blue light fra skærme, hvad end det er mobil, tablet, tv eller computer. Stort set alle moderne skærme med LED-lys udsender nemlig store mængder af det usynlige blå lys, som også findes i sollys. Det er ikke gavnligt at få for meget af dette, især ikke efter solnedgang. Så hvis du har hang til at bruge mobilen eller computeren meget om aftenen, eller hvis du måske sidder oppe længe foran computeren, så kan det virkelig anbefales at prøve et par af vores søvnbriller. Da de blokerer for hele spektret af usynligt blue light, bør du ikke bruge dem hele dagen, da en vis mængde af det blå lys er gavnligt for os. Men efter solnedgang kan det være en rigtig god ide at begrænse det blå lys, som du udsætter dine øjne for.

Søvnbriller test

Der er lavet massevis af søvnbriller tests. Flere og flere bliver nemlig opmærksomme på de ugavnlige effekter, som for meget blåt lys kan have på os – især når vi får det efter solnedgang. Blåt lys findes også i sollys, og det er naturligt og godt for os. Det sender blandt andet signal til vores hjerne om at vi skal være friske, fordi solen er oppe. Problemet er når du bruger skærme efter solnedgang uden søvnbriller, så bliver dine øjne udsat for kunstigt blåt lys, og din hjerne kan ikke mærke forskel. Så den danner ikke hormonet melatonin, som den ellers ville gøre, når der ikke er noget sollys. Det er det stof, som gør dig træt og giver dig lyst til at sove. Derfor er det altså en rigtig god ide at sørge for at din hjerne ikke får signaler om at skulle undertrykke produktionen af melatonin inden sengetid – for hvis ikke melatoninen bliver produceret, kommer du ikke til at føle dig træt, og din søvnrytme kan blive helt forstyrret.

Du kan læse mere om hvordan søvnbriller virker her →

 

Søvnbriller til voksne, unge og børn - køb dem her