Pakke | Blue light + gamerbrille

249,00 kr
398,00 kr
Du sparer: 149,00 kr
  Gratis fragt ved 350 kroner
  30 dages fuld returret

Komplet pakke af blue light briller og gamerbriller i flot retrodesign. Beskytter dine øjne mod stråling fra alle slags skærme.

Du får to par virkelig high-end briller i moderne, rundt design og superlækker kvalitet. Stellet er i sølvfarvet metal. Stellet er meget fleksibelt, og passer derfor til de fleste hovedstørrelser.

Blue light briller anvendes ved almindeligt skærmbrug i løbet af dagen for at mindske optaget af blåt lys gennem øjnene. Gamerbrillerne anvendes under gaming for at blokere helt for blåt lys og skærpe kontrasten.

Det særlige anti blå lys filter i linserne blokerer for de usynlige, blå stråler, som udsendes af alle slags skærme, fx computer, mobil, tv og tablet. Hvis du udsætter dine øjne for meget blå stråling, kan det give gener som hovedpine, sviende øjne og søvnbesvær. På længere sigt er der undersøgelser, som tyder på, at for meget blå stråling også kan være direkte skadeligt for synet. Ved at bruge blue light briller og gamerbriller forhindrer du både generne nu, og du passer godt på dit syn fremover. Du øger ikke bare dit velvære, men også din produktivitet og performance, fordi du ikke skal anstrenge øjnene og kan holde fokus meget længere.

Effekt på blue light briller: Alle vores blue light briller har op mod 40 % blue light blocking effekt, hvilket er maks for blue light briller med klart glas.

Effekt på gamerbriller: Alle vores gamerbriller blokerer 100 % af det blå lys fra skærme.

Guide til brillemål
13,5 cm
Guide til brillemål
1,7 cm
Guide til brillemål
14,0 cm
Guide til brillemål
5,0 cm
Guide til brillemål
4,5 cm

 

Passer godt til disse ansigter

Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
 

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 13, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.