Playa | Solbriller med styrke

181.60 NOK
242.54 NOK
Du sparer: 60.94 NOK
  • 25%
    181.60 NOK
    242.54 NOK
    Du sparer: 60.94 NOK
+1,00 +1,25 +1,50 +1,75 +2,00 +2,25 +2,50 +2,75 +3,00
  Ca. 10 dagers levering
  Gratis frakt fra 499 NOK
  30 dagers full returrett
  4,5 på Trustpilot

Læsesolbriller med styrke plus - styrke i hele linsen.

Denne brille er med fuld "sun reader", hvilket vil sige at modellen har farvet linser med styrke plus i hele linsen, præcis som en almindelig læsebrille. Det kan være en stor fordel, da du ikke skal bekymre dig om læsefelter, og om de passer til netop dine øjne. Modellen er med sorte linser, omringet af en smal, sølvfarvet metal kant. Stellet er blank sort, og desuden let i vægt. Denne model har et flot high-end-look, som både klæder herrer og damer. Det kraftige stel giver et selvsikkert udtryk, mens de lette glas indrammer dine øjne flot, uden at blive for overdøvende. 

Denne Clubmaster-model er en sand klassiker. Denne retro brille er siden dens frembrud i 1950'erne aldrig rigtigt gået af mode, på trods af de skiftende tider inden for moden. Du kan derfor med god samvittighed investere i denne brille, velvidende om at du ikke behøver at udskifte den til en smartere model næste år. 

Til dig som har brug for læsebriller og gerne vil kunne læse i solskin.

Virker billige sol-læsebriller lige så godt som de dyrere modeller ved optikeren?

Absolut.

Vores læsebriller er kvalitetstestet af os personligt, inden vi sætter varerne til salg. Det vil sige at vi undersøger at brillernes linser er klare, uden ridser, er indtakte og at de passer til stellet. Vi tjekker at styrken på brillen stemmer overns med styrken på brillestangen. Vi går stellet efter, og sikre os at der ikke er nogle skønhedsfejl i plasten eller metallet. Vi bøjer stellet i forskellige retninger, for at sikre os at det er holdbart. Lever brillen ikke op til vores standarder, bliver brillen ikke sat til salg.

Denne kontrol bevirker at vi får meget få reklamationer. Langt de fleste kunder oplever, at de får mere end de betaler for. Dette spare dig som kunde penge i længden, da du har brillen i lang tid, og ikke skal smidde væk og købe nyt hele tiden. Du spare også besværet og tiden med at skulle reklamere, vente på nye briller og lign. 

✓ CE-mærkede briller af godkendte materialer.

Guide til brillemål
14,0 cm
Guide til brillemål
1,7 cm
Guide til brillemål
14,5 cm
Guide til brillemål
5,3 cm
Guide til brillemål
4,4 cm

 

Anbefalinger til dig

Billigst

Vi holder utgiftene på et minimum. Derfor finner du Danmarks billigste briller her hos oss.

Raskest

Vi pakker og sender bestillinger hver eneste dag. Postnord leverer ca. 10 hverdager.

Kvalitet

Vi selger kun briller som vi står for 100 %. Du får derfor alltid gode, slitesterke briller hos oss.

Enkel retur

Skulle du angre på kjøpet kan du returnere varen din og du vil få pengene tilbake uten problemer.

spacer