Highway | Clip-on sportsbriller (Str. S)

158.77 NOK
183.38 NOK
Du sparer: 24.61 NOK
  • Kjøpe 2 og mer for 140.92 NOK for hver
  • Kjøpe 5 og mer for 135.38 NOK for hver
  Ca. 10 dagers levering
  Gratis frakt fra 499 NOK
  30 dagers full returrett
  4,5 på Trustpilot

En clip-on brille er ideel til dig, som bruger almindelige briller til daglig, og som nemt og hurtigt vil kunne bruge samme brille til flere formål uanset vejret. Med en clip-on brille sparer du besværet ved at skulle købe dyre solbriller, natkørebriller og lignende produkter med styrke.

Når du køber denne brille, får du i sandhed et multifunktionelt produkt. Den polaroide clip-on brille mindsker genskin fra skinnende overflader såsom havet, vådt asfalt eller vådt græs. De gule linser gør dit syn klart og skarpt i tåget, diset og overskyet vejr. Dette gør brillen ideel til sportsaktiviteter såsom golf, fiskning, sejllads og ravjagt.

Dette er en klassisk model med smalle firkantede linser og et flot metal stel, som passer til de fleste brillestel. Clip-on funktionen består af en smart fjeder, som gør den nem at klipse på din egen brille. Metalklipsen er beklædt med gummi, som skåner din brille mod ridser. Brillen kan vippes op og ned efter behov, hvilket er utroligt praktisk, da du ikke skal døje med at klipse brillen af og på hele tiden.

Modellen er utrolig letvægt, og du mærker knap nok du har den på. Derudover er brillen også nem at opbevare, da den ikke fylder meget. Du kan altid have den med dig i bilen, en sportstaske, fiskekasse, i lommen eller noget helt femte. Beskyt brillen ved at opbevare den i et brilleetui eller en brillepose.

Denne model passer til smalle brilleglas. 

 

Polaroide linser fjerner effektivt genskin, så du ikke bliver blændet af skarpt lys, refleksioner eller lavthængende sol. Linserne har desuden fuld UV-beskyttelse, så du ikke udsætter dine øjne for uhensigtsmæssig stråling. CE-mærkede briller af godkendte materialer. Både stel, hængsler og linser lever op til vores høje krav om kvalitet.

✓ Polaroid linser   ✓ Fuld UV-beskyttelse   ✓ CE-mærket

Velegnet til udendørssport som løb, cykling, golf og ski. Brillernes evne til at blokere genskin fra blanke overflader gør dem også ideelle til aktiviteter ved vandet, som fiskeri og sejlads. Brillerne egner sig desuden rigtig godt til når du står på ski, da de polaroide linser forhindrer reflekteret lys nedefra.

Guide til brillemål
13,7 cm
Guide til brillemål
3,7 cm
Guide til brillemål
1,3 cm
Guide til brillemål
5,9 cm
 

Bemærk: Når du måler din egen brille, bør du vælge den clip-on, som ligger tættest på målene. Se evt. vores guide her:

Spesielle sett
13%
158.77 NOK
183.38 NOK
Du sparer: 24.61 NOK
+
33%
123.08 NOK
183.38 NOK
Du sparer: 60.30 NOK
=
281.84 NOK
366.76 NOK
Du sparer: 84.92 NOK

Anbefalinger til dig

Billigst

Vi holder utgiftene på et minimum. Derfor finner du Danmarks billigste briller her hos oss.

Raskest

Vi pakker og sender bestillinger hver eneste dag. Postnord leverer ca. 10 hverdager.

Kvalitet

Vi selger kun briller som vi står for 100 %. Du får derfor alltid gode, slitesterke briller hos oss.

Enkel retur

Skulle du angre på kjøpet kan du returnere varen din og du vil få pengene tilbake uten problemer.

spacer