Motorcykel solbriller

Her finder du vores sortiment af motorcykel solbriller til både ham og hende. Modellerne er alle nøje udvalgte og har høj kvalitet. De er desuden polariserede, så du undgår blænding og beskytter dine øjne når du kører motorcykel.

 

-35%
129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
-35%
129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
-35%
129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
-35%
129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
-35%
129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
-35%
129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
-35%
129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr

Vi har også:

 

Fede biker solbriller

Vi fører et bredt udvalg af fede biker solbriller i forskellige farver, former og stilarter. Uanset om du er mand eller kvinde, ung eller ældre, roligt anlagt eller mere frisindet, ja, så finder du helt sikkert et par motorcykel solbriller som passer til lige netop dig. Ud over at være produceret I høj kvalitet har alle vores motorcykel solbriller også polaroide linser. Disse linser er optimale til at fjerne genskin og refleksioner, som ellers ville blænde dig I trafikken. Vi ved hvor vigtig sikkerheden er når man kører motorcykel. Derfor vi anbefaler vi altid at du kører med et par polaroid motorcykel solbriller, også selvom du måske ikke føler, du behøver motorcykel solbriller. De polaroide linser gør nemlig din kørsel mere sikker, fordi du ikke risikerer at blive blændet på kritiske tidspunkter. Med et par af vores polaroide motorcykel solbriller bliver du hverken generet af lavthængende sol, refleksioner eller modkørende biler.

De bedste MC solbriller

Her finder du de bedste MC solbriller til de mest rimelige priser. Det tør vi faktisk godt love! Alle vores motorcykel solbriller har nemlig polaroid linser, fuld UV-beskyttelse og er CE-mærkede. Dermed er du altså sikret både den højeste kvalitet og optimal effekt. Du får motorcykel solbriller som er både flotte, holdbare og virker perfekt til at gøre dig mere trygt i trafikken. Undgå uheld på vejen ved uhensigtsmæssig blænding fra for eksempel modkørende biler, lavthængende sol eller refleksioner fra vinduer, metal eller vandpytter. Du undgår også vind i øjnene, eller vildfarende insekter, som ellers kan være en virkelig stor risiko når man kører motorcykel. Med vores motorcykel solbriller får du altså denfulde pakke, og samtidig får du dem til en virkelig fair pris. Faktisk vil vi vove at påstå, du ikke finder samme kvalitet til samme lave pris noget sted.

Prisvenlige motorcykel solbriller

Et par flotte og effektive motorcykel solbriller behøver slet ikke koste det hvide ud af øjnene. Med vores motorcykel solbriller får du både fuld effekt – takket være UV-filter og polaroide linser – og flot design i god kvalitet – garanteret af CE-mærket, som alle vores motorcykel solbriller bærer. Mange motorcykel kørere foretrækker almindelige motorcykel solbriller frem for den store slags, som lukker helt tæt om øjnene. Det kan selvfølgelig være praktisk, hvis man døjer meget med vind i øjnene eller at sollyset kommer ind fra siden. Omvendt får man den fordel med almindelige motorcykel solbriller at de ikke slutter så tæt, at man risikerer dug på indvendig side af linserne. Vores motorcykel solbriller hører til på den absolutte bund af prismarkedet – og det på trods af den gode kvalitet og høje effekt. Vi mener nemlig, at alle motorcykel kørere skal have mulighed for at prøve et par af vores supergode motorcykel solbriller.

 

Køb MC solbriller med polaroid til kvinder og mænd