Macaw | Blue light børn

129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
  • Pris ved 2 stk: 114,50 kr
  • Pris ved 5 stk: 110,00 kr
  1-2 hverdages levering
  Gratis fragt ved 399 kroner
  30 dages fuld returret
  4,6 på Trustpilot

Beskyt dit barn øjne med denne bluelight brille. Denne brille har et bluelight filter med op til 40% bluelight blocking.

Denne model har et helt unikt stel, da det er super fleksibelt. Dette gør det ikke kun ekstra modstandsdygtigt overfor vrid, slag og anden jongleren dit barn kan finde på at udøve. Det gør også brillen meget behagelig at bære, da stellet former sig efter dit barns hoved. Derudover er brillen også meget let, og dit barn vil knap nok bemærke at han/hun har brillen på.

De klassiske firkantede glas i sammensætningen med de flotte farver gør modellen både flot og sjov i sit udtryk. Denne model har et transparent og blåt stel med blå og gule detaljer. Modellen er beklædt med blødt gummi på næsepuder og stænger for ekstra komfort.

De fleksible springfjedre i brillestangen gør brillen nem at folde ud samt alsidig i størrelsen. Den kan derfor generelt passe børn i alderen 5 - 10 år, alt afhængigt af dit barns hovedstørrelse. Brillen er estimeret til at passe størrelse 52-56 cm. 

Velegnet til alle slags skærme, hvad end der er tale om skolearbejde, afslapning og underholdning foran tv'et, spil på computeren eller fritidsfornøjelser såsom læsning af e-bøger på tabletten. Kan bruges både om dagen og om aftenen. 

Virker billige blue light briller lige så godt som de dyrere modeller på markedet?

Absolut.

Alle vores blue light briller har 40% blokering af det usynlige, blå lys. Dette er max for blue light briller med klart glas. Du får altså ikke bedre beskyttelse, bare fordi du betaler tre gange så meget.

Desuden er kvaliteten af stellet virkelig god på alle vores modeller. Vi har strenge krav til kvalitet, og vi får meget få reklamationer. Langt de fleste kunder oplever, at de får mere end de betaler for.

✓ Bluelight filter blokerer skadeligt, blåt lys.

✓ CE-mærkede briller af godkendte materialer.

✓ UV 400 for fuld beskyttelse.

Guide til brillemål
13,0 cm
Guide til brillemål
1,0 cm
Guide til brillemål
12,5 cm
Guide til brillemål
5,5 cm
Guide til brillemål
3,8 cm

Anbefalinger til dig

Billigst

Vi holder udgifterne på et minimum. Derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os.

Hurtigst

Vi pakker og sender ordrer hver eneste dag. I mange tilfælde vil du have din pakke allerede næste dag.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi står 100 % inde for. Du får derfor altid gode, holdbare briller hos os.

Nem retur

Skulle du fortryde, får du pengene tilbage uden brok. Køb billig returlabel af os. Læs mere her.