Runde Solbriller Wayfarer "Style"

129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
  Gratis fragt ved 299 kroner
  30 dages fuld returret

Produktinfo

Super moderne runde solbriller med brune linser og nude stel.

Modellen er udført i den tidsløse Wayfarer-stil, og både det runde design og farven på stellet er meget inn lige nu. Klæder langt de fleste ansigter og passer til både mænd og kvinder. For dig som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller udseendet. Kan bæres af både kvinder og mænd.

De polariserede linser sikrer dig optimalt udsyn og forhindrer blænding. Brillerne egner sig godt til at køre bil, da genskin og refleksioner reduceres betydeligt, også ved lavthængende sol. Men brillerne kan også sagtens bruges udendørs. Takket være deres tidsløse design passer de både ind på stranden, til grillfest eller mere formelle lejligheder.

Denne model måler 13,8 cm i bredden og passer til de fleste ansigter.

 

Produktmål

Guide til brillemål
13,8 cm
Guide til brillemål
1,5 cm
Guide til brillemål
14,0 cm
Guide til brillemål
5,5 cm
Guide til brillemål
4,9 cm
 

Velegnet til

Alt fra strandture til bilkørsel til grillfester. De polaroide linser virker også godt mod blænding fra lavthængende sol, fx når du kører bil om aftenen. Deres evne til at fjerne genskin fra blanke overflader gør dem ideelle til udendørsaktiviteter ved vandet, som sejlads, fiskeri eller endda gåture i sneen. Mange oplever også god effekt i byen, hvor refleksioner fra butiksvinduer bliver dæmpet betydeligt.

Vedligehold

Vi anbefaler at du opbevarer brillen i enten etui eller mikrofiberpose, når du ikke bruger den. Bør altid kun pudses med en klud af mikrofiber.

 

Passer godt til disse ansigter

Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
 
 

Undgå blænding

Polaroide linser fjerner effektivt genskin, så du ikke bliver blændet af skarpt lys, refleksioner eller lavthængende sol.

Beskyt dine øjne

Linser med fuld UV-beskyttelse, så du ikke udsætter dine øjne for uhensigtsmæssig stråling og passer godt på dit syn.

Høj kvalitet

CE-mærkede briller af godkendte materialer. Både stel, hængsler og linser lever op til vores høje krav om kvalitet.

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi har dag-til-dag-levering året rundt. Bestil inden kl. 13 i hverdagen, og du har din pakke allerede dagen efter. Vi leverer også på lørdage og helligdage.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Fuld retur uden brok

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Vi har en rigtig simpel returproces, og vi står klar til at hjælpe. Læs mere her.