Firenze | Læsebriller

129,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
  • Stykpris v/ 3 stk: 99,00 kr
  Gratis fragt ved 350 kroner
  30 dages fuld returret

Meget flot, klassisk læsebrille med styrke plus i moderne farvetema.

Flot klassisk læsebrille med firkantet glas. Stellet er designet i et flot to-delt, brunt farvetema fra mørk til lys. Modellen har indbygget springfjedre, og passer derfor til de fleste hovedstørrelser. Meget god kvalitet.  

Velegnet til læsning i både bøger og på skærm. Til dig som gerne vil have et par fine læsebriller i god kvalitet til en fornuftig pris, som vil holde dig længe.

Guide til brillemål
13,5 cm
Guide til brillemål
1,2 cm
Guide til brillemål
13,5 cm
Guide til brillemål
5,0 cm
Guide til brillemål
3,8 cm

 

Passer godt til disse ansigter

Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
 

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 13, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.