Logic | Blue light

199,00 kr
299,00 kr
Du sparer: 100,00 kr
  Gratis fragt ved 350 kroner
  30 dages fuld returret

Blue light briller uden styrke i moderne design. Beskytter dine øjne mod stråling fra alle slags skærme.

Meget moderne design. Udført i virkelig god kvalitet. Stængerne af metal er meget inn lige nu.

Det særlige anti blå lys filter i linserne blokerer for de usynlige, blå stråler, som udsendes af alle slags skærme, fx computer, mobil, tv og tablet. Hvis du udsætter dine øjne for meget blå stråling, kan det give gener som hovedpine, sviende øjne og søvnbesvær. På længere sigt er der undersøgelser, som tyder på, at for meget blå stråling også kan være direkte skadeligt for synet. Ved at bruge blue light briller forhindrer du både generne nu, og du passer godt på dit syn fremover. Du øger ikke bare dit velvære, men også din produktivitet. Fordi du ikke skal anstrenge øjnene, kan du nemlig arbejde længere foran skærmen.

Blue light blocking: Alle vores blue light briller har op mod 40 % blue light blocking effekt, hvilket er maks for blue light briller med klart glas.

Guide til brillemål
14,1 cm
Guide til brillemål
1,5 cm
Guide til brillemål
14,0 cm
Guide til brillemål
5,5 cm
Guide til brillemål
5,0 cm

 

Passer godt til disse ansigter

Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
 

Pakketilbud
-33%
199,00 kr
299,00 kr
Du sparer: 100,00 kr
+
-50%
149,00 kr
299,00 kr
Du sparer: 150,00 kr
=
348,00 kr
598,00 kr
Du sparer: 250,00 kr

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 13, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.