Filt etui | Lysegrå med P.U. læderluk

39,00 kr
49,00 kr
Du sparer: 10,00 kr
  Gratis fragt ved 350 kroner
  30 dages fuld returret

Flot og rummeligt filt etui med P.U. læderluk. Filten er skånsom mod brillen, og beskytter brillen mod ridser og slag. Praktisk og lækkert etui, som også kan rumme de fleste mobiltelefoner, på den måde kan man have alle sine vigtigste accessories samlet et sted!

Passer sammen med

Passer til de fleste modeller med undtagelse af fit-overs str. XL og XXL. 

Tykkelse: 3mm

Højde: 5 cm

Bredde: 7 cm

Længde: 17 cm

Skånsom håndvask ved maks 30 grader. Må ikke vaskes eller tørres i maskine. Kan behandles med imprægnering egnet til filt for længere holdbarhed.

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 13, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.