Brillerens | Spray inkl. klud

25,00 kr
  • Stykpris v/ 3 stk: 20,00 kr
  Gratis fragt ved 350 kroner
  30 dages fuld returret

Praktisk brillerens på spraybeholder, og indeholder nok rens til mange ganges brug. Desuden er rensen miljøvenlig, og kan derfor benyttes med god samvittighed. Brillerensen har både anti-statisk og anti-dug effekt, hvilket vil sige at dine briller hverken tiltrækker støvkorn eller bliver dugget i op til 24 timer efter brug. Den er skånsomme og kan derfor bruges på alle slags brillelinser uden risici. Inklusiv fås også en brilleklud, som kan vaskes og genanvendes adskillige gange.

Anvendelse

Kan bruges på alle slags briller, dog ikke kontaktlinser. Bør opbevares utilgængeligt for børn.

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 13, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.