Brillerens | Renseservietter

2,00 kr
  • Stykpris v/ 10 stk: 1,00 kr
  • Stykpris v/ 30 stk: 0,50 kr
  Gratis fragt ved 350 kroner
  30 dages fuld returret

Praktiske renseservietter til briller af mærket No Fog. De har både anti-statisk og anti-dug effekt, hvilket vil sige at dine briller hverken tiltrækker støvkorn eller bliver dugget i op til 24 timer efter brug. De er skånsomme og kan derfor bruges på alt fra almindelige briller til skærmbriller uden du risikerer nogen form for skade på dine linser. 

Anvendelse

Kan bruges på alle slags briller, dog ikke kontaktlinser. Er nemme at have med sig på farten. Lige til at pakke ud og bruge. Især praktisk hvis du færdes udendørs. Bør opbevares utilgængeligt for børn.

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 13, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.