Spark | Sportssolbriller

149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
  Gratis fragt ved 350 kroner
  30 dages fuld returret

Polaroid sportssolbriller i strømlinet design. Skåner dine øjne for blænding og yder fuld UV-beskyttelse.

Lavet i fleksibelt plast med runde, strømlinede kurver som giver et sporty look og effektivt lukker af for lys fra alle retninger. Forhindrer at du får vind i øjnene, men lukker ikke så tæt, at linserne dugger. Langs stængerne er der inkorporeret rødt gummi, som sikrer at brillen bliver på plads selv når man sveder. 

Linserne er med blåt spejlglas, men ses indefra som grå, og stellet er i mat sort.

Polaroide linser fjerner effektivt genskin, så du ikke bliver blændet af skarpt lys, refleksioner eller lavthængende sol. Linserne har desuden fuld UV-beskyttelse, så du ikke udsætter dine øjne for uhensigtsmæssig stråling. CE-mærkede briller af godkendte materialer. Både stel, hængsler og linser lever op til vores høje krav om kvalitet.

✓ Polaroid linser   ✓ Fuld UV-beskyttelse   ✓ CE-mærket

Velegnet til udendørssport som løb, cykling, golf og ski. Brillernes evne til at blokere genskin fra blanke overflader gør dem også ideelle til aktiviteter ved vandet, som fiskeri og sejlads. Brillerne egner sig desuden rigtig godt til når du står på ski, da de polaroide linser forhindrer reflekteret lys nedefra.

Guide til brillemål
14,0 cm
Guide til brillemål
1,0 cm
Guide til brillemål
14,0 cm
Guide til brillemål
6,5 cm
Guide til brillemål
3,8 cm

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 13, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.