Skærmbriller blåt lys filter "Orbit"

159,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 40,00 kr
  Gratis fragt ved 299 kroner
  30 dages fuld returret

Produktinfo

Skærmbriller blåt lys filter, som beskytter dine øjne mod stråling fra alle slags skærme.

Modellen har klare linser samt sort og guldfarvet metalstel.

Det særlige anti blå lys filter i linserne blokerer for de usynlige, blå stråler, som udsendes af alle slags skærme, fx computer, mobil, tv og tablet. Hvis du udsætter dine øjne for meget blå stråling, kan det give gener som hovedpine, sviende øjne og søvnbesvær. På længere sigt er der også nyere undersøgelser, som tyder på, at for meget blå stråling kan være direkte skadeligt for synet. Ved at bruge skærmbriller som denne forhindrer du både generne nu, og du passer godt på dit syn fremover. Ved at undgå ting som hovedpine og forstyrret søvnrytme øger du ikke bare dit velvære, men også din produktivitet. Fordi du ikke skal anstrenge øjnene, kan du nemlig arbejde længere foran skærmen uden at det går ud over dine øjnes sundhed.

Modellens tynde, stilrene design med de runde glas er meget inn lige nu. Den er udført i høj kvalitet og føles rigtig godt, når du har den på. Den er meget let og elegant, og passer til langt de fleste ansigter. Klæder både mænd og kvinder. Brillen signalerer præcision og elegance.

Blå lys blokering: 33 %

Hvor meget beskyttelse har jeg brug for?

 

Produktmål

Guide til brillemål
13,5 cm
Guide til brillemål
1,8 cm
Guide til brillemål
14,3 cm
Guide til brillemål
5,0 cm
Guide til brillemål
4,5 cm
 

Unikt ved denne model

Du får en effektiv skærmbrille som samtidig har et supermoderne design.

Velegnet til

Dig som arbejder på computer eller som bruger meget tid med at kigge på skærme.

Vedligehold

Vi anbefaler at du opbevarer brillen i enten etui eller mikrofiberpose, når den ikke bruges. Bør altid kun pudses med en klud af mikrofiber.

 

Passer godt til disse ansigter

Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
 
 

Bedre søvn

Lad ikke det blå lys forstyrre din søvn. Brug skærmbriller om dagen, så sover du dybere om natten og holder en sund døgnrytme.

Øget produktivitet

Fordi du sover bedre, når du anvender blue light skærmbriller hver dag, vil du også opleve øget produktivitet, når du arbejder.

Sundt syn

Slut med at anstrenge øjnene, når du har kigget på skærmen længe. Pas i stedet godt på dit syn i mange år frem.

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi har dag-til-dag-levering året rundt. Bestil inden kl. 13 i hverdagen, og du har din pakke allerede dagen efter. Vi leverer også på lørdage og helligdage.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Fuld retur uden brok

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Vi har en rigtig simpel returproces, og vi står klar til at hjælpe. Læs mere her.