Blue light briller med styrke "Focus"

199,00 kr
  Gratis fragt ved 299 kroner
  30 dages fuld returret

Produktinfo

Blue light briller med styrke plus, som beskytter dine øjne mod stråling fra alle slags skærme.

Modellen har klare linser og sort stel af plast. To par diskrete nitte-detaljer i øverste hjørner.

Det særlige anti blå lys filter i linserne blokerer for de usynlige, blå stråler, som udsendes af alle slags skærme, fx computer, mobil, tv og tablet. Hvis du udsætter dine øjne for meget blå stråling, kan det give gener som hovedpine, sviende øjne og søvnbesvær. På længere sigt er der også nyere undersøgelser, som tyder på, at for meget blå stråling kan være direkte skadeligt for synet. Ved at bruge skærmbriller som denne forhindrer du både generne nu, og du passer godt på dit syn fremover. Ved at undgå ting som hovedpine og forstyrret søvnrytme øger du ikke bare dit velvære, men også din produktivitet. Fordi du ikke skal anstrenge øjnene, kan du nemlig arbejde længere foran skærmen uden at det går ud over dine øjnes sundhed.

Modellen er lavet i et tidsløst design som aldrig går af mode og passer godt til både mænd og kvinder. Det er meget stilrent og simpelt. Den sorte farve gør at brillen passer til alle hår- og øjenfarver.

Blå lys blokering: 40 %

Hvor meget beskyttelse har jeg brug for?

 

Produktmål

Guide til brillemål
13,4 cm
Guide til brillemål
1,3 cm
Guide til brillemål
14,0 cm
Guide til brillemål
5,5 cm
Guide til brillemål
4,4 cm
 

Unikt ved denne model

Vores bedstsælgende skærmbrille med styrke. Ekstra høj blue light blocking effekt.

Velegnet til

Dig som bruger læsebriller og som har meget tid foran computer, på mobil eller tablet. Afhjælper gener som hovedpine, spændinger i nakken eller omkring øjnene, sviende øjne eller søvnbesvær. God til grafisk arbejde, hvor du skal kunne se farver så tæt på ægte som muligt. Også velegnet som gamerbriller, da dine øjne ikke anstrenges nær så meget og derfor kan holde fokus længere.

Vedligehold

Vi anbefaler at du opbevarer brillen i enten etui eller mikrofiberpose, når den ikke bruges. Bør altid kun pudses med en klud af mikrofiber.

 

Passer godt til disse ansigter

Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
 

Bedre søvn

Lad ikke det blå lys forstyrre din søvn. Brug skærmbriller om dagen, så sover du dybere om natten og holder en sund døgnrytme.

Øget produktivitet

Fordi du sover bedre, når du anvender blue light skærmbriller hver dag, vil du også opleve øget produktivitet, når du arbejder.

Sundt syn

Slut med at anstrenge øjnene, når du har kigget på skærmen længe. Pas i stedet godt på dit syn i mange år frem.

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 15, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.