Tilbud! Polaroid Wayfarer Solbrille + Natkørebrille

149,00 kr
298,00 kr
Du sparer: 149,00 kr
  Gratis fragt ved 299 kroner
  30 dages fuld returret

Produktinfo

Polaroid wayfarer solbrille og natkørebriller i samlet pakke.

Modellen er lavet i den tidsløse Wayfarer-stil, og designet giver et simpelt og meget stilrent look. Hængslerne har små fjedre, som gør at stængerne kan nå ud over 90 grader og sikrer, at brillen passer på langt de fleste.

Natkørebrillen egner sig perfekt til kørsel om aftenen eller natten, samt ved lyssvage forhold som diset eller tåget vejr.

Bredde: 13,5 cm - Højde: 4,2 cm

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi har dag-til-dag-levering. Bestil inden kl. 13 i hverdagen, og du har din pakke allerede tidligt næste morgen. Vi leverer også lørdag, hvis du bestiller fredag.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Fuld retur uden brok

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Vi har en rigtig simpel returproces, og vi står klar til at hjælpe. Læs mere her.