Tilbud! 2 stk. Polariserede Fit-overs (Str. L)

179,00 kr
298,00 kr
Du sparer: 119,00 kr
  Gratis fragt ved 299 kroner
  30 dages fuld returret

Produktinfo

2 stk fit over kørebriller til dag- og natkørsel, som sættes over din egen brille.

Natkørebrillen egner sig til brug om natten, hvor linsen fjerner refleksioner og genskin fra modkørende biler og våde veje. Også ideel til tåget og diset vejr. Solbrillen er god til dagsbrug, da det mørke glas fjerner skarpt sollys fra alle retninger.

To pålidelige, strømlinede og holdbare fit-overs i et afrundet design, som lukker effektivt af for lys i alle retninger. Passer langt de fleste almindelige briller.

Størrelse: L
Køn: Unisex


13,8 cm

4,5 cm
 
 

Bemærk: Målene er indvendige. Når du måler din egen brille, skal du måle udvendigt. Dine egne mål skal være lig med eller mindre end de opgivne mål på denne model. Se evt. vores guide her: Find din brillestørrelse

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi har dag-til-dag-levering. Bestil inden kl. 13 i hverdagen, og du har din pakke allerede tidligt næste morgen. Vi leverer også lørdag, hvis du bestiller fredag.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Fuld retur uden brok

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Vi har en rigtig simpel returproces, og vi står klar til at hjælpe. Læs mere her.