Tilbud! 2 stk. polariserede fit-overs dag + nat (Str. XL)

249,00 kr
398,00 kr
Du sparer: 149,00 kr
  Gratis fragt ved 299 kroner
  30 dages fuld returret

Produktinfo

Fit over solbriller og natbriller til at sætte uden på dine egne briller. Modeller har blank sort stel og hhv. sorte og gule linser.

Brillerne her er det nyeste inden for fit-overs. De er udført på en utrolig stilfuld måde, så de ligner fuldstændig en almindelige solbriller og natbriller, når du har dem på. De er meget tynde, så de slet ikke føles klodset, men kan alligevel rumme langt de fleste briller.

Størrelse: XL
Køn: Unisex

 

Produktmål

Guide til brillemål
14,4 cm
Guide til brillemål
5,0 cm
     

Bemærk: Målene er indvendige. Når du måler din egen brille, skal du måle udvendigt. Dine egne mål skal være lig med eller mindre end de opgivne mål på denne model. Se evt. vores guide: Find din brillestørrelse

 

Solbrillen er velegnet til

Når du færdes i solskin, hvad end det er på stranden, i haven eller til grillfester. De polaroide linser virker godt mod blænding fra lavthængende sol, fx når du kører bil om aftenen. Deres evne til at fjerne genskin fra blanke overflader gør dem også ideelle til udendørsaktiviteter ved vandet, som sejlads, fiskeri eller endda gåture i sneen. Mange oplever også god effekt ved kørsel i byen, hvor refleksioner fra butiksvinduer bliver skåret fra.

Natbrillen er velegnet til

Dig som oplever blænding eller problemer med at se ved kørsel under lyssvage forhold. Det kan være om natten, ved skumringstid, i overskyet vejr eller i tåge og dis. Egner sig også rigtig godt til kørsel i regn eller snevejr. Brillen kan også bruges til diverse udendørsaktiviteter om aftenen eller morgenen, hvor en almindelig solbrille vil være for mørk. Det kan fx være orienteringsløb, fiskeri, jagt eller havearbejde.

Vedligehold

Vi anbefaler at du opbevarer brillerne i separate etuier eller mikrofiberposer, når du ikke bruger dem. Bør altid kun pudses med en klud af mikrofiber.

 

Passer godt til disse ansigter

Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
 

Undgå blænding

Polaroide linser fjerner effektivt genskin, så du ikke bliver blændet af skarpt lys, refleksioner eller lavthængende sol.

Beskyt dine øjne

Linser med fuld UV-beskyttelse, så du ikke udsætter dine øjne for uhensigtsmæssig stråling og passer godt på dit syn.

Høj kvalitet

CE-mærkede briller af godkendte materialer. Både stel, hængsler og linser lever op til vores høje krav om kvalitet.

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 15, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.