Pakke | Clubmaster solbrille + natkørebrille

229,00 kr
398,00 kr
Du sparer: 169,00 kr
  Gratis fragt ved 350 kroner
  30 dages fuld returret

En komplet pakke af Clubmaster solbriller og natkørebriller i flot design.

Begge modeller har polariserede, sorte linser, som sikrer dig mod blænding og giver dine øjne ro. Clubmaster-stilen er mere populær end nogensinde, og modellerne her lever op til den elegante stil. De kommer i en rigtig holdbar kvalitet, men er samtidig meget lette, og det metalblanke stel giver et stilsikkert retro-look. Kan bæres af både kvinder og mænd.

Med både en solbrille og en natkørebrille er du dækket ind uanset om du færdes ude om dagen eller natten, i klart solskin eller i overskyet og tåget vejr. Solbrillen fungerer perfekt i solskin, mens natkørebrillen er ideel til lyssvage forhold.

Modellerne måler 14,4 cm i bredden og passer derfor godt til både smalle, medium og brede ansigter.

Solbriller

Solbrillerne er gode til alt fra stranden til skovtur til grillfester. Brillerne egner sig også godt til at køre bil, da de polaroide linser fjerner blænding fra lavthængende sol. Deres evne til at blokere genskin fra blanke overflader gør dem også ideelle til udendørsaktiviteter ved vandet, som sejlads eller fisketure. Mange oplever også god effekt i byen, hvor refleksioner fra butiksvinduer bliver dæmpet betydeligt.

Natkørebriller

De polaroide linser fjerner effektivt genskin og refleksioner. Dette forhindrer blænding fra fx vandpytter eller modkørende bilister om natten. Brillen egner sig derfor godt til dig, som oplever at blive blændet, når du kører bil i mørke. Samtidig sørger polariseringen i linserne for en skærpet kontrast, så konturer står bedre frem og ting i bevægelse bliver nemmere for øjnene at opfange. Dette giver også dine øjne ro, da de ikke selv behøver frasortere nær så meget af det generende lys. Den gule toning i linserne er med til at klare udsynet op og slipper mere lys igennem end en almindelig solbrille ville gøre. Derfor kan brillen bruges under selv meget lysfattige forhold. Du vil altså ikke have problemer med at se instrumentbrættet eller aflæse vejskilte.

Guide til brillemål
14,4 cm
Guide til brillemål
2,0 cm
Guide til brillemål
14,0 cm
Guide til brillemål
5,2 cm
Guide til brillemål
4,7 cm

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 13, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.