Protect | Sportsbriller

120.66 NOK
242.54 NOK
Du sparer: 121.88 NOK
  Ca. 10 dagers levering
  Gratis frakt fra 499 NOK
  30 dagers full returrett
  4,5 på Trustpilot

Når du køber denne brille, får du i sandhed et multifunktionelt produkt. Den polaroide linse mindsker genskin fra skinnende overflader såsom havet, sne, vådt asfalt eller græs. De gule linser gør dit syn klart og skarpt i tåget, diset og overskyet vejr. Dette gør brillen ideel til sportsaktiviteter såsom løb, cykling, skiløb, golf, fiskning, sejllads og ravjagt.

Er du den aktive type eller kan du blot lide et sporty look, så er den brille noget for dig. Her får du en stilfuld sportsbrille med gule, polaroide glas. Stellet er i sort plast beklædt med rød gumme på brillestængerne. Den røde gummi gør ikke kun brillen mere behagelig at bære, den bevirker også at brillen ikke glider af selv i vådt vejr. Det aerodynamiske design lukker effektivt af for lyset i alle retninger. Brillen er fleksibel uden at være løs, så den sidder godt til hovedet, men er samtidig alsidig i størrelsen, da den tilpasser sig dit hoveds størrelse.

Når du køber denne brille får du et standard produkt til din samling, som ikke behøver udskiftning bare fordi moden skifter. Hav den altid ved hånden ved at opbevare den i bilen, i din fiskekasse, din sportstaske, din lomme eller noget helt femte. Brillen opbevares nemt og trygt i et brilleetui eller i en brillepose.

Polaroide linser fjerner effektivt genskin, så du ikke bliver blændet af skarpt lys, refleksioner eller lavthængende sol. Linserne har desuden fuld UV-beskyttelse, så du ikke udsætter dine øjne for uhensigtsmæssig stråling. CE-mærkede briller af godkendte materialer. Både stel, hængsler og linser lever op til vores høje krav om kvalitet.

✓ Polaroid linser   ✓ Fuld UV-beskyttelse   ✓ CE-mærket

Velegnet til udendørssport som løb, cykling, golf og ski. Brillernes evne til at blokere genskin fra blanke overflader gør dem også ideelle til aktiviteter ved vandet, som fiskeri og sejlads. Brillerne egner sig desuden rigtig godt til når du står på ski, da de polaroide linser forhindrer reflekteret lys nedefra.

Guide til brillemål
13,5 cm
Guide til brillemål
1,2 cm
Guide til brillemål
12,0 cm
Guide til brillemål
8,0 cm
Guide til brillemål
4,5 cm

 

Anbefalinger til dig

Billigst

Vi holder utgiftene på et minimum. Derfor finner du Danmarks billigste briller her hos oss.

Raskest

Vi pakker og sender bestillinger hver eneste dag. Postnord leverer ca. 10 hverdager.

Kvalitet

Vi selger kun briller som vi står for 100 %. Du får derfor alltid gode, slitesterke briller hos oss.

Enkel retur

Skulle du angre på kjøpet kan du returnere varen din og du vil få pengene tilbake uten problemer.

spacer