Polariserede Wayfarer Natkørebriller "Protect"

99,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
  Gratis fragt ved 299 kroner
  30 dages fuld returret

Produktinfo

Polariserede Wayfarer natkørebriller.

Modellen har gule linser og skildpaddebrunt stel i blank plast.

De polaroide linser fjerner effektivt genskin og refleksioner. Dette forhindrer blænding fra fx vandpytter eller modkørende bilister om natten. Brillen egner sig derfor godt til dig, som oplever at blive blændet, når du kører bil i mørke. Samtidig sørger polariseringen i linserne for en skærpet kontrast, så konturer står bedre frem og ting i bevægelse bliver nemmere for øjnene at opfange. Dette giver også dine øjne ro, da de ikke selv behøver frasortere nær så meget af det generende lys. Den gule toning i linserne er med til at klare udsynet op og slipper mere lys igennem end en almindelig solbrille ville gøre. Derfor kan brillen bruges under selv meget lysfattige forhold. Du vil altså ikke have problemer med at se instrumentbrættet eller aflæse vejskilte.

Wayfarer-brillen er evigt populær, takket være det stilfulde look, som passer til alle ansigter og aldre. Modebevidste mænd og kvinder har brugt denne brille siden 50'erne, og selv i dag er designet meget moderne. Det kraftige stel indrammer øjnene og giver et stærkt og selvsikkert udtryk.

Produktmål


13,7 cm

1,8 cm

15,0 cm

5,8 cm

4,2 cm

Unikt ved denne model

Let og elegant model. Den har fjedre i hængslerne, som giver en god følelse, når du åbner og lukker stængerne, samtidig med at de kan åbnes til over 90 grader. Modellen her er mere kantet og lettere i looket end den tilsvarende Wayfarer natkørebrille Beam.

Velegnet til

Kørsel ved lyssvage forhold. Det kan være om natten, ved skumringstid eller i tåget og diset vejr. Egner sig også rigtig godt til kørsel i regn eller snevejr. Brillen kan også bruges til diverse udendørsaktiviteter om aftenen eller morgenen, hvor en almindelig solbrille vil være for mørk. Det kan fx være orienteringsløb, fiskeri eller havearbejde.

Vedligehold

Vi anbefaler at du opbevarer brillen i enten etui eller mikrofiberpose, når den ikke bruges. Bør altid kun pudses med en klud af mikrofiber.

Passer godt til disse ansigter

Runde ansigter
Firkantede ansigter
Ovale ansigter
Diamantformede ansigter
Hjerteformede ansigter

Hvilken ansigtsform har jeg?

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi har dag-til-dag-levering. Bestil inden kl. 13 i hverdagen, og du har din pakke allerede tidligt næste morgen. Vi leverer også lørdag, hvis du bestiller fredag.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Fuld retur uden brok

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Vi har en rigtig simpel returproces, og vi står klar til at hjælpe. Læs mere her.