Polariserede Briller til Natkørsel "Venture"

119,00 kr
169,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
  Gratis fragt ved 299 kroner
  30 dages fuld returret

Produktinfo

Polariserede briller til natkørsel.

Modellen har gule linser og sort/sølvfarvet stel.

De polaroide linser fjerner effektivt genskin og refleksioner. Dette forhindrer blænding fra fx vandpytter eller modkørende bilister om natten. Brillen egner sig derfor godt til dig, som oplever at blive blændet, når du kører bil i mørke. Samtidig sørger polariseringen i linserne for en skærpet kontrast, så konturer står bedre frem og ting i bevægelse bliver nemmere for øjnene at opfange. Dette giver også dine øjne ro, da de ikke selv behøver frasortere nær så meget af det generende lys. Den gule toning i linserne er med til at klare udsynet op og slipper mere lys igennem end en almindelig solbrille ville gøre. Derfor kan brillen bruges under selv meget lysfattige forhold. Du vil altså ikke have problemer med at se instrumentbrættet eller aflæse vejskilte.

Aviator-brillen (også kaldet pilotbriller) er verdens nok mest kendte og elskede brilletype, og med god grund. De dråbeformede linser og det tynde metalstel passer godt til alle ansigter og alle aldre. Looket signalerer selvsikkerhed og stilbevidsthed. Brillen går aldrig af mode og kan bruges både til formelle og afslappede lejligheder.

Produktmål


15,0 cm

1,8 cm

13,5 cm

6,1 cm

5,4 cm

Unikt ved denne model

Robust og holdbar model. Springfjedre i hængslerne, som gør at stængerne kan åbnes mere end 90 grader. Stellet er lidt kraftigere end det normalt ses på aviator-briller, hvilket giver modellen en smule mere tyngde og dermed en rigtig god følelse, når den hviler på næsen.

Velegnet til

Kørsel ved lyssvage forhold. Det kan være om natten, ved skumringstid eller i tåget og diset vejr. Egner sig også rigtig godt til kørsel i regn eller snevejr. Brillen kan også bruges til diverse udendørsaktiviteter om aftenen eller morgenen, hvor en almindelig solbrille vil være for mørk. Det kan fx være orienteringsløb, fiskeri eller havearbejde.

Vedligehold

Vi anbefaler at du opbevarer brillen i enten etui eller mikrofiberpose, når den ikke bruges. Bør altid kun pudses med en klud af mikrofiber.

Passer godt til disse ansigter

Runde ansigter
Firkantede ansigter
Ovale ansigter
Diamantformede ansigter
Hjerteformede ansigter

Hvilken ansigtsform har jeg?

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi har dag-til-dag-levering. Bestil inden kl. 13 i hverdagen, og du har din pakke allerede tidligt næste morgen. Vi leverer også lørdag, hvis du bestiller fredag.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Fuld retur uden brok

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Vi har en rigtig simpel returproces, og vi står klar til at hjælpe. Læs mere her.