Smash | Gamerbriller

149,00 kr
  Gratis fragt ved 350 kroner
  30 dages fuld returret

Gamerbriller med fuld blue light blocking effekt til at sætte på egne briller.

Beskytter dine øjne mod stråling fra alle slags skærme, skærper kontrast og giver dine øjne ro.

Super kvalitet. Kan nemt vippes op i panden.

Velegnet til dig som bruger briller i forvejen, og som gamer meget og er seriøs omkring dit game. Øger performance og afhjælper gener som hovedpine, spændinger i nakken eller omkring øjnene, sviende øjne og søvnbesvær.

Det særlige anti blå lys filter i linserne blokerer for de usynlige, blå stråler, som udsendes af din skærm. Hvis du udsætter dine øjne for meget blå stråling, kan det give gener som hovedpine, sviende øjne og søvnbesvær. På længere sigt er der undersøgelser, som tyder på, at for meget blå stråling også kan være direkte skadeligt for synet. Ved at bruge gamerbriller forhindrer du både generne nu, og du passer godt på dit syn fremover. Samtidig vil du opleve øget performance, fordi du ikke skal anstrenge øjnene og kan holde fokus meget længere.

Blue light blocking: Alle vores gamerbriller har 100 % blue light blocking effekt.

Guide til brillemål
13,5 cm
Guide til brillemål
5,1 cm
Guide til brillemål
1,4 cm
Guide til brillemål
5,8 cm
 

Bemærk: Når du måler din egen brille, bør du vælge den clip-on, som ligger tættest på målene. Se evt. vores guide her: Find din brillestørrelse

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 13, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.