Gamerbriller "Fighter"

99,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
  Gratis fragt ved 299 kroner
  30 dages fuld returret

Produktinfo

Gaming briller med fuld blue light blocking effekt. Beskytter dine øjne mod stråling fra alle slags skærme, skærper kontrast og giver dine øjne ro.

Det særlige anti blå lys filter i linserne blokerer for de usynlige, blå stråler, som udsendes af alle slags skærme, fx computer, mobil, tv og tablet. Hvis du udsætter dine øjne for meget blå stråling, kan det give gener som hovedpine, sviende øjne og søvnbesvær. På længere sigt er der også nyere undersøgelser, som tyder på, at for meget blå stråling kan være direkte skadeligt for synet. Ved at bruge skærmbriller som denne forhindrer du både generne nu, og du passer godt på dit syn fremover. Ved at undgå ting som hovedpine og forstyrret søvnrytme øger du ikke bare dit velvære, men også din performance. Fordi du ikke skal anstrenge øjnene, kan du nemlig game længere uden at det går ud over dine øjnes sundhed.

Blå lys blokering: 100 %

 

Produktmål

Guide til brillemål
14,0 cm
Guide til brillemål
1,2 cm
Guide til brillemål
13,5 cm
Guide til brillemål
7,2 cm
Guide til brillemål
4,1 cm
 

Unikt ved denne model

Super kvalitet. Vores absolut mest populære gamer brille.

Velegnet til

Dig som gamer meget og er seriøs omkring dit game. Øger performance og afhjælper gener som hovedpine, spændinger i nakken eller omkring øjnene, sviende øjne og søvnbesvær.

Vedligehold

Vi anbefaler at du opbevarer brillen i enten etui eller mikrofiberpose, når den ikke bruges. Bør altid kun pudses med en klud af mikrofiber.

 

Passer godt til disse ansigter

Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
 

Bedre søvn

Lad ikke det blå lys forstyrre din søvn. Brug gamerbriller når du spiller, så sover du dybere om natten og holder en sund døgnrytme.

Øget fokus

Aflaster dine øjne, skærper kontrasten og gør dig i stand til at fokusere og holde koncentrationen meget længere.

Høj kvalitet

CE-mærkede briller af godkendte materialer. Både stel, hængsler og linser lever op til vores høje krav om kvalitet.

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 15, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.