Rider | Fit-over solbriller (Str. XL)

199,00 kr
299,00 kr
Du sparer: 100,00 kr
  Gratis fragt ved 350 kroner
  30 dages fuld returret

Polaroid solbriller fit over til at sætte uden på dine egne briller. Modellen har blank sort stel og sorte linser.

Brillen her er det nyeste inden for fit-overs. Den er designet på en utrolig stilfuld måde, så den ligner fuldstændig en almindelig solbrille, når du har den på. Den er meget tynd, men udført på en måde, så den alligevel rummer selv store briller med kraftigt stel uden problemer.

Kvaliteten på denne model er den absolut bedste på markedet. Følelsen af brillen og den måde stængerne bevæges på, er super lækker. Du får virkelig en holdbar og elegant fit over solbrille til de næste mange år.

Passer til både mænd og kvinder. Dækker over både mellemstore og de største briller.

Polaroide linser fjerner effektivt genskin, så du ikke bliver blændet af skarpt lys, refleksioner eller lavthængende sol. Linserne har desuden fuld UV-beskyttelse, så du ikke udsætter dine øjne for uhensigtsmæssig stråling. CE-mærkede briller af godkendte materialer. Både stel, hængsler og linser lever op til vores høje krav om kvalitet.

✓ Polaroid linser   ✓ Fuld UV-beskyttelse   ✓ CE-mærket

Velegnet til at køre bil, da de polaroide linser fjerner blænding fra lavthængende sol. Mange oplever også god effekt i byen, hvor refleksioner fra butiksvinduer bliver dæmpet betydeligt. Kan dog benyttes til alt fra stranden til skovtur til grillfester.

Guide til brillemål
14,4 cm
Guide til brillemål
5,0 cm
     

Bemærk: Målene er indvendige. Når du måler din egen brille, skal du måle udvendigt. Dine egne mål skal være lig med eller mindre end de opgivne mål på denne model. Se evt. vores guide:

Pakketilbud
-33%
199,00 kr
299,00 kr
Du sparer: 100,00 kr
+
-50%
149,00 kr
299,00 kr
Du sparer: 150,00 kr
=
348,00 kr
598,00 kr
Du sparer: 250,00 kr

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 13, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.