Fit-over natkørebriller

Vores store udvalg af polariserede fit-over briller til kørsel i mørke. De sættes uden på din egen brille og egner sig godt til aften/natkørsel, samt i tåget og diset vejr. Se vores forskellige modeller og størrelser og find den, som passer dig.

I tvivl om størrelsen? Se vores guide: Find din brillestørrelse.

 

-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-33%
199,00 kr
299,00 kr
Du sparer: 100,00 kr
-33%
199,00 kr
299,00 kr
Du sparer: 100,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr

Vi har også:

 

Effektfulde fit-over briller til natkørsel

Døjer du med at blive blændet, når du kører om natten? Generer lyset fra modkørende dig? Bryder du dig ikke om at køre i regnvejr, hvor vejene er våde og lyser helt op på grund af refleksion i vandet? Så er du ligesom tusindvis af andre danskere. Heldigvis har vi her en løsning, som måske er noget for dig. Vi fører nemlig fit-over briller til natkørsel. De fungerer ved at du simpelthen bare sætter dem uden på dine egne briller. Vores fit-over briller til natkørsel er store nok til at rumme din egen brille, så det vil ikke føles unødigt klodset at have dem på. De gule linser er polariserede, hvilket fjerner refleksioner og genskin, så hverken lyset fra modkørende biler eller regnvåd asfalt vil generere dig længere. Find blot den størrelse af fit-over briller til natkørsel, som passer bedst til dig, og bestil den allerede i dag – og oplev forskellen, næste gang du skal køre om natten!

Nat kørebriller gult glas

Her finder du nat kørebriller gult glas af typen fit-over. Fit-over betyder, at disse nat kørebriller passer over dine egne briller, så du behøver ikke tage dem af. Alle vores modeller af fit-over briller til natkørsel har polariserede linser, hvilket vil sige, at de effektivt fjerner generende refleksioner og skarpe genskin fra blanke overflader, for eksempel våde gader og veje. På den måde sikrer du dig, at du ikke bliver blændet af modkørende bilister om aftenen eller om natten, og du bliver heller ikke generet af regnvejr. Linserne yder desuden fuld UV-beskyttelse. I teorien fungerer nat kørebriller gult glas præcis ligesom en almindelig solbrille, nemlig ved at den fjerner det meste af det lys, som irriterer og blænder – dog med den ene forskel, at linserne har gul eller orange toning i stedet for brun eller sort. Dette gør, at der slipper mere lys igennem, hvilket passer perfekt til kørsel ved svage lysforhold, for eksempel skumringstid, tidlig morgen eller nat.

Billige fit-over briller til natkørsel

Vi fører et stort udvalg af fit-over briller til natkørsel, og vi har dem i mange forskellige størrelser, så du er helt sikker på at finde præcis den model af fit-over briller til natkørsel, der passer over netop dine briller. Du skal blot måle dine egne briller udvendigt og finde den af vores fit-over briller til natkørsel her på siden, som passer bedst til dig – bemærk at målene på din egen brille skal være det samme som eller lidt mindre end vores mål. På den måde sikrer du dig, at brillen passer. Og selvom de fleste fit-over briller til natkørsel måske ser en anelse store ud, når man sammenligner med en almindelig natkørebrille, så ser de forbløffende elegante ud, når først de kommer på. Især vores flade modeller af fit-over briller til natkørsel ser meget naturlige ud. Faktisk lægger man dårligt mærke til, at det er en fit-over og ikke en almindelig brille. Samtidig lukker de polaroide linser rigtig godt af for lysindfald fra alle retninger, både oppefra, nedefra og fra siderne. Her må man sige, at en fit-over briller til natkørsel er en almindelig solbrille overlegen.